aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar aan jouw zijde!

Ben je op zoek naar een nieuwe plek omdat je meer ruimte nodig hebt, of juist minder? Zoek jij een plek waar je de radio op volume 10 kunt zetten of waar juist veel rust heerst? Hoe dan ook, bij de aankoop van je nieuwe huis draait alles om jou. Wij helpen je als aankoopmakelaar graag bij het inventariseren en realiseren van jouw woonwensen. Heb jij je ideale woning al gevonden en mis je deskundig advies? Ook dan staan we voor je klaar!

Lees verder
aankoopmakelaar

Begeleiding van A tot Z of het laatste zetje

Wanneer we samen de perfecte nieuwe woning hebben gevonden, starten we de onderhandelingen. We begeleiden je tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris. Misschien heb je al een huis op het oog en heb je behoefte aan deskundig advies. Ook dat kan bij Maas Makelaars. Bij onderhandelingen over de vraagprijs komen emotie en gevoel kijken. Om ervoor te zorgen dat je de ongemakken niet voor lief neemt en geen huis koopt dat niet 100% bij je past, zijn wij er voor je. Als aankoopmakelaar bewaken wij jouw budget en kun jij de onderhandeling aan ons overlaten.

Lees verder

Altijd een eerlijk en deskundig advies 

Als NVM aankoopmakelaar in de regio Eindhoven zijn wij vertrouwd met de lokale markt. De aankoop van jouw nieuwe woning kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Want de zoektocht die wij voor je inzetten is er één met eerlijk advies en een kritische blik. Het rondkrijgen van de deal en het eindigen op de perfecte biedprijs is wat wij dagelijks doen. Wij hakken vrijwel dagelijks met dit bijltje. Daarom kennen alle ins en outs van de lokale woningmarkt.

Afspraak maken

De voordelen van Maas Makelaars:

  • Vrijblijvend intakegesprek om jouw wensen in kaart te brengen
  • Wij gaan met je mee tijdens bezichtigingen
  • Wij voeren de onderhandelingen voor je
  • Controleren en doornemen van de koopovereenkomst verzorgen we natuurlijk ook
  • We begeleiden je tot aan het moment van sleuteloverdracht
  • En natuurlijk blijven we ook daarna een aanspreekpunt
Verkoopmakelaar in Eindhoven

Afspraak maken

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bekijk hier onze privacy voorwaarden