Een deskundige aankoopmakelaar aan jouw zijde!

Ben je op zoek naar een nieuwe plek? Zoek je een woning waar je de radio op volume 10 kunt zetten of waar juist veel rust heerst? Wanneer je een nieuw huis wilt kopen, dan draait alles om jou. Wij helpen je als aankoopmakelaar in Eindhoven en omstreken, bij het inventariseren en realiseren van jouw woondroom. Heb jij je ideale woning al gevonden en mis je deskundig advies? Ook dan staan we voor je klaar. Wist je dat wij ook NWWI gecertificeerde taxaties doen?

Lees verder

Een woning kopen, begeleiding van A tot Z

Wat kun je verwachten van een aankoopmakelaar? We gaan allereerst samen op zoek naar de nieuwe woning van je dromen. Wanneer we deze hebben gevonden, dan helpen we je bij de onderhandelingen. En we begeleiden je tot en met de sleuteloverdracht. Om ervoor te zorgen dat je de ongemakken niet voor lief neemt en geen huis koopt dat niet 100% bij je past, staan wij aan je zijde met deskundig advies. Als aankoopmakelaar bewaken wij je budget en kun jij de onderhandeling aan ons overlaten. Misschien heb je al een huis of appartement op het oog, wil je een deskundige laten meekijken en ben je benieuwd naar je hypotheekmogelijkheden. Ook dat kan bij Maas Makelaars, dé makelaar van Eindhoven.

Lees verder

Zoeken en vinden met de tools van nu

Wij werken al jaren samen met Copaan. Deze handige tool maakt het zoeken veel makkelijker en effectiever. Je maakt je eigen zoekprofiel aan en ontvangt realtime het juiste aanbod. Wij kijken als makelaar uiteraard met je mee.

In Copaan kun je handig de woningen “liken”, aantekeningen maken en nog veel meer. Vanwege de koppeling met Tiara zie je de woningen direct als ze door de makelaar worden vrijgegeven. Meestal al voordat ze op Funda staan.

De juiste woning gevonden? Je kunt direct opdracht geven aan onze aankoop coach om de bezichtiging te plannen.

Kijk hier naar de demo:

Altijd een eerlijk en deskundig advies

Als NVM aankoopmakelaar in de regio Eindhoven, zijn wij vertrouwd met de lokale markt. Dus wil jij een nieuwe woning kopen, dan kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Want de zoektocht die wij voor je inzetten is er één met eerlijk advies en een kritische blik. Het rondkrijgen van de deal en het eindigen op de perfecte biedprijs is wat wij dagelijks doen. Wij hakken vrijwel dagelijks met dit bijltje. Daarom kennen we alle ins en outs van de woningmarkt in Eindhoven en omstreken.

Afspraak maken

Een huis kopen met Maas Makelaars:

  • Aankoopmakelaar in de regio Eindhoven sinds 1929.
  • Vrijblijvend intakegesprek om jouw wensen in kaart te brengen.
  • Wij gaan met je mee tijdens bezichtigingen.
  • Wij helpen je met de onderhandelingen.
  • Controleren en doornemen van de koopovereenkomst.
  • We begeleiden je tot aan het moment van sleuteloverdracht.
  • En natuurlijk blijven we ook daarna jouw aanspreekpunt.

Maak vrijblijvend een afspraak

Een nieuw huis kopen doe je samen met Maas Makelaars. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen als aankoopmakelaar? We vertellen je er graag alles over. Zet de eerste stap en laat vrijblijvend je gegevens achter. We nemen hierna snel contact met je op om verder van gedachten te wisselen. Je kunt natuurlijk ook langskomen op ons kantoor in Eindhoven.

    Bekijk hier onze privacy voorwaarden