Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Ben je op zoek naar een nieuwe woning die bij je woonwensen past? Wij helpen je als aankoopmakelaar in Geldrop bij het inventariseren en realiseren van jouw droomhuis. Heb jij jouw droomoptrekje al gevonden en wil je deskundig advies? Ook dan zijn we er! Wist je dat wij ook NWWI-gecertificeerde taxaties verzorgen?

Een woning kopen met begeleiding van A tot Z

Hoe begeleidt Maas Makelaars je bij de aankoop van een woning? Allereerst zoeken we samen naar jouw nieuwe droomhuis. Gevonden! Dan helpen we je bij de onderhandelingen en begeleiden we je tot en met de sleuteloverdracht. Wij voorzien je van deskundige advies, zodat je de juiste beslissingen neemt. Als aankoopmakelaar bewaken wij jouw budget en doen de onderhandelingen. Misschien wil je alleen een deskundige laten meekijken en jouw hypotheekmogelijkheden weten. Ook dat kan bij Maas Makelaars, dé aankoopmakelaar in Geldrop.

Zoek en vind de juiste woning

Wij werken al jaren met de tool Copaan. Deze handige tool maakt het zoeken efficiënt. Maak je eigen zoekprofiel aan en ontvang realtime het juiste aanbod. Wij kijken natuurlijk met je mee.

In Copaan kun je woningen “liken”, aantekeningen maken en nog veel meer. Vanwege de Tiara koppeling zie je de woningen direct als ze door de makelaar worden vrijgegeven. Dit is vaak al voordat ze op Funda staan.

Wanneer je jouw woning gevonden hebt, kun je ons als jouw aankoopmakelaar Geldrop direct opdracht geven om de bezichtiging te plannen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Een nieuwe woning kopen in Geldrop doe je samen met Maas Makelaars. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen als aankoopmakelaar? Maak dan een afspraak met ons. Je kunt natuurlijk ook langskomen op ons kantoor in Eindhoven.

Keertje afspreken?
Graag nodigen we je uit voor een persoonlijke kennismaking en zodat we kunnen kijken wat jouw mogelijkheden zijn.

Wat is Copaan?

Wij werken al sinds het begin samen met Copaan. Via dit handige platform, dat gekoppeld is aan de NVM-database, kun je makkelijker zoeken naar jouw droomhuis. Met tal van handige functies zit je bovenop de markt en wij kijken met je mee. Je ziet hier als eerste het nieuwe aanbod en kunt direct schakelen met ons. Via een handige app kun je ook op je telefoon alles goed bijhouden.

Er zijn geen resultaten gevonden die aan de zoekopdracht voldoen