Huis verkopen deal

Zo gaan we te werk

Stap 1. De juiste strategie voor verkoop

Je wilt je huis verkopen? Met ons als verkoopmakelaar aan je zijde weet je zeker dat jouw huis gaat opvallen in de regio Eindhoven. Een goede start is het halve werk. Dat weten wij als geen ander. Daarom besteden wij veel aandacht en tijd bij het zetten van de eerste stap: het presenteren van jouw huis in de woningmarkt.

Samen bespreken we de beste manier om jouw huis in de verkoop te zetten. Welke verkoopprijs heeft het gewenste effect en hoe presenteren we jouw huis zodat de doelgroep meteen verkocht is bij het zien van de eerste foto’s. Met een team van professionals zetten we jouw huis in de spotlight!

Lees verder
Woondroom Eindhoven

Stap 2. Jouw huis in de spotlights!

Een aansprekende presentatie. Dat is waar het om gaat als je je huis goed wil verkopen. Het uitwerken van de presentatie is dan ook de volgende stap. We laten foto’s maken, door een externe professional, zorgen ervoor dat er duidelijke plattegronden komen en regelen een creatieve verkooptekst. Ook laten we altijd 360-foto’s en een video maken. Optioneel behoort een Matterport presentatie ook tot de mogelijkheden.

Wil je echt opvallen? Dan kan een 3D-artist impression en woningstyling uitkomst bieden.

Lees verder

Stap 3. Aandacht pakken en vasthouden

Is de verkoopprijs bepaald en zijn de foto’s en plattegronden klaar om gepubliceerd te worden? Dan geven we gas! We plaatsen je woning op Funda, op onze eigen website, op Pararius, op Social Media en andere offline en online media. Daarnaast kun je bij ons gratis meedoen aan Open Huizen Dagen en bedenken we op verzoek en in samenspraak creatieve acties. We zorgen ervoor dat we met jouw huis de aandacht pakken en vasthouden! Alles voor de beste verkoop van jouw huis.

Lees verder

De 10 zekerheden van Maas Makelaars

  • Ervaren, deskundig en zeer betrokken team
  • Toonaangevend in regio Eindhoven
  • Altijd een vast aanspreekpunt
  • Gratis intakegesprek
  • Geen verrassingen, maar een all-in offerte (inclusief advertenties en Funda)
  • Eerlijk en objectief advies, passend bij jouw woonwensen én mogelijkheden
  • Duidelijke afspraken, vastgelegd in een NVM-opdracht
  • Je betaalt alleen courtage bij verkoop *
  • Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren
  • Jouw doel wordt ons doel; daarvoor zetten we ons tot het uiterste in!

Tip!  Vraag naar de gunstige voorwaarden tijdens een gratis intakegesprek en waardebepaling van jouw woning door één van onze NVM-makelaars.

Stap 4. De perfecte match!

Nog voordat het verkoopbord in jouw tuin is geplaatst en de woning op Funda te vinden is, zijn wij al op zoek naar de perfecte match! Want de perfecte match zorgt ervoor dat jij als verkoper en de nieuwe koper beide helemaal happy zijn. Als je jouw woning verkoopt, dan wil je toch ook dat de volgende eigenaar net zo blij met je huis is als dat jij dat bent geweest? Binnen ons grote netwerk van woningzoekenden in de regio Eindhoven vinden wij doorgaans binnen een maand een nieuwe koper. Maar nog veel belangrijker: voor de juiste prijs.

Lees verder

Stap 5: Alles goed regelen

Als de onderhandelingen erop zitten dan heb jij je huis verkocht! Er zijn nog wel een aantal zaken die goed geregeld moeten worden. Denk aan het doornemen en tekenen van de koopakte, de woninginspectie en de afhandeling bij de notaris. Gedurende dit hele afhandelingstraject zijn wij er voor je. Zo gaan we mee naar de notaris en zijn we bij de sleuteloverdracht aanwezig.

Afspraak maken
Verkoopmakelaar in Eindhoven

“Snel en succesvol je woning verkopen?”

Maas Makelaars helpt!

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende waardebepaling en een persoonlijk adviesgesprek.

Bekijk hier onze privacy voorwaarden.