Huis verkopen in Eindhoven met Maas Makelaars

Elke makelaar kan een huis verkopen en op Funda zetten, zeker vandaag de dag. Wij gaan echter voor het beste resultaat voor jou! Maas Makelaars heeft meer dan 90 jaar ervaring in het verkopen van huizen. We zijn enthousiaste ervaren NVM-makelaars met een hoge waardering van onze tevreden huizenbezitters, die jou voorgingen met de verkoop van hun huis in Eindhoven. 

Ervaring telt mee om jouw huis succesvol te verkopen in Eindhoven. Wij draaien al jaren mee in de top van de makelaardij in Brabant. Hierdoor zijn we lokaal altijd op de hoogte van alle ins en outs en hebben we een groot netwerk om jouw huis voor de beste prijs te verkopen. Niet onbelangrijk: als jouw makelaar staat jouw belang bij ons voorop. Dit zul je dan ook terugzien in onze werkwijze. We zetten jouw huis flink in de spotlight en zetten de puntjes op de i tijdens de bezichtiging. Jouw wensen bepalen de beste verkoopstrategie. Eén die werkt en waar jij je goed bij voelt, want jouw doel = ons doel.

Gratis waardebepaling

Onze NVM makelaars zijn naast makelaar ook taxateur en hebben minimaal 20 jaar ervaring in de regionale vastgoedmarkt. Voordat je aan de verkoop van jouw huis begint wil je misschien eerst een vrijblijvende waardebepaling, zodat je een idee hebt van wat je huidige woning waard is. Vraag vandaag nog, geheel gratis en vrijblijvend, online een waardebepaling aan zodat je weet waar je aan toe bent.

Steeds meer huiseigenaren willen hun woning verduurzamen voor het milieu of als toekomstinvestering. 45% Van de huizenbezitters weten niet dat ze verduurzaming in de hypotheek mee kunnen financieren. Vaak is een taxatie van de woning nodig om de hypotheek te kunnen verhogen. Een taxatie van Maas Makelaars kan uitkomst bieden als je hierover nadenkt.

De verkoopstrategie om jouw huis te verkopen in Eindhoven

Jouw huis verkopen in Eindhoven vergt een goede strategie en plan van aanpak.
Maas Makelaars hanteert vijf belangrijke pijlers voor een succesvolle verkoop van jouw huis in Eindhoven. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

De vijf pijlers van Maas Makelaars zijn als volgt:

  1. De juiste prijs – alleen zo trek je serieuze kopers aan.
  2. Optimale presentatie – je krijgt maar 1 eerste indruk, gebruik deze dan ook goed! 
  3. Optimaal bereik – er zijn meer mogelijkheden dan Funda – wij gebruiken ze allemaal als we op zoek zijn naar jouw beste koper.
  4. Juiste uitvoering en afronding – een tot in de puntjes verzorgde bezichtiging waar kopersvragen worden beantwoord. Juist in deze tijd willen wij ook voldoende aandacht geven aan jouw koper. 
  5. Tot slot – de juiste afronding en een gelukkige huisverkoper.

Dit zijn onze vijf pijlers om jouw huis te verkopen in Eindhoven. Deze ontwikkeling is tot stand gekomen omdat Maas Makelaars al sinds 1929 actief is in de makelaardij. Deze ervaring zetten we in om jouw huis te verkopen in Eindhoven op de meest lucratieve manier.  

De aandacht wordt gevestigd op jouw huis, deze aandacht houden we vast in de derde stap van dit plan, hierna wijken we uit naar de perfecte verkoopmatch: de geschikte koper voor de juiste prijs om jouw huis te verkopen in Eindhoven. Uiteindelijk zorgen we ervoor dat alles goed geregeld is van de notaris tot aan de sleuteloverdracht. 

Het bepalen van de juiste doelgroep

Samen met jou bepalen we wat de ideale doelgroep is om jouw huis te verkopen in Eindhoven. Hier passen we onze marketing en strategie op aan, om ons gezamenlijke doel te bereiken: jouw huis in Eindhoven te verkopen. Is de juiste doelgroep de jonge starter? Of de wat oudere koper? Of allebei? We werken samen aan jouw huis verkopen in Eindhoven en met een goed plan behalen we het beste resultaat en de snelste verkoop!

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.

Graag komen we een keertje langs voor een vrijblijvend gesprek.

Vrijblijvend eens samen kijken hoe we jouw huis kunnen verkopen?
Laat je gegevens achter en we nemen vandaag nog contact met je op.

    Bekijk hier onze privacy voorwaarden