Huis verkopen Eindhoven

Een huis verkopen in Eindhoven

Bij het verkopen van een huis komt heel wat kijken. We raden je dan ook aan om, als je jouw huis wil verkopen in Eindhoven, hier een professionele makelaar voor in te schakelen. Je bent dan bij Maas Makelaars aan het goede adres. We hebben ruim 90 jaar ervaring met de verkoop van huizen en staan zodoende klaar om jou ook van dienst te zijn. Bij huizenverkoop in Eindhoven maken we hierbij altijd gebruik van een goed stappenplan, aan de hand waarvan wij ervoor zorgen dat jouw huis zo goed mogelijk wordt verkocht. Hier vertellen we je graag wat meer over in een persoonlijk gesprek.

De verkoop van huis in Eindhoven

Om te beginnen gaan we eens bekijken wat voor strategie we in gaan zetten om jouw huis te verkopen. Dit doen we samen met jou, zodat je helemaal op de hoogte bent van de stappen die we gaan ondernemen. Hierna zorgen wij ervoor dat jouw huis eens goed onder de aandacht wordt gebracht. We maken dan niet alleen maar foto’s, maar zorgen bijvoorbeeld ook voor een video of 360 graden beelden. We zetten je huis op de bekende websites zoals onder andere Funda, zodat mensen het snel kunnen vinden. Aan de hand hiervan gaan we dan nog op zoek naar de perfecte match voor je huis. Welke koper past hier het beste bij?

Jouw huis verkopen in Eindhoven

Als er kopers interesse hebben getoond, gaan wij aan de slag met onderhandelen over een goede prijs voor je woning. We houden hierbij altijd jouw wensen voorop, zodat je er niet bang voor hoeft te zijn dat we voor een lagere prijs dan gewenst jouw woning verkopen. We staan je bij tijdens elke stap in het proces, zodat je er zeker van kunt zijn dat alles geheel naar wens voor je wordt geregeld. Meer weten over ons proces, of eens met ons bespreken hoe we jouw woning kunnen verkopen? Dan kun je hier altijd even contact over opnemen met ons.

Lees meer