Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Appartement verkopen in Veldhoven?

Wil je jouw appartement in Veldhoven verkopen en ben je op zoek naar de beste NVM verkoopmakelaar? Dan helpt Maas Makelaars je graag!

Wil jij je appartementen verkopen in Veldhoven? De makelaars van Maas Makelaars staan klaar om je te helpen. Of je nu een appartement in Veldhoven Dorp hebt of vlakbij het Citycentrum, de makelaars van Maas Makelaars weten elk appartement snel en succesvol te verkopen. Maas Makelaars heeft jarenlange ervaring met het verkopen van appartementen in Veldhoven en omgeving, een breed netwerk en uitgebreide kennis van de woningmarkt. Hierdoor behalen wij het beste resultaat voor jou.

We zorgen ervoor dat jouw appartement alle aandacht krijgt en dat het tijdens de bezichtiging een onuitwisbare maakt op potentiële kopers. De verkoopstrategie bepalen we samen met jou, op basis van jouw wensen. Want een strategie waar jij je goed bij voelt, werkt volgens ons het beste. Samen maken we een succes van de verkoop van je appartement.

Een goed verkoopplan

De weg naar een succesvolle verkoop van jouw appartement in Veldhoven begint met een goede strategie en een gedegen plan van aanpak. Wij zorgen dat we alle relevante informatie over het appartement, de omgeving en de VVE paraat hebben, zodat we kopers van alle details op de hoogte kunnen brengen. Met professionele (360°) foto’s, een aansprekende verkooptekst en een interactieve video bieden we geïnteresseerden een uitgebreid kijkje in de woning, zodat ze geprikkeld worden om het appartement te komen bezichtigen. We halen alles uit de kast om jouw appartement in Veldhoven zo gunstig mogelijk te verkopen.

De juiste doelgroep

Om tot een succesvolle verkoop te komen, is het belangrijk dat we de juiste doelgroep kiezen om onze verkoopstrategie op te richten. We bepalen de doelgroep samen met jou, want jij weet als huidige bewoner natuurlijk het beste voor wie jouw appartement en de omgeving het meest geschikt zijn. Zijn de bushalte, de supermarkt en de huisarts op loopafstand? Dan is het appartement misschien wel geschikt voor een oudere doelgroep. Liggen er een basisschool en een speeltuintje om de hoek? Dan richten we ons eerder op jonge gezinnen. Met de juiste strategie maken van de verkoop van jouw huis zeker een succes.

Appartementsrecht

Wij weten uit ervaring dat veel mensen die voor het eerst een appartement kopen, niet of niet goed weten wat appartementsrecht precies is. Het is belangrijk dat kopers hier goed over geïnformeerd worden, zodat ze later niet tegen verrassingen aanlopen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij bekend met zo goed als alle appartementencomplexen in Veldhoven. Hierdoor kunnen onze makelaars potentiële kopers goed inlichten over de regels die gelden in het gebouw en de kosten voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes.

Vrijblijvende waardebepaling

Voordat je besluit je appartement in Veldhoven te verkopen, wil je waarschijnlijk eerst weten hoeveel de woning eigenlijk waard is. Bij Maas Makelaars kunnen we je daarbij helpen. We komen graag langs voor een gratis vrijblijvende waardebepaling. Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier. Wil je snel weten wat je appartement waard is? Vraag dan een online waardebepaling aan.

Je appartement in Veldhoven verkopen doe je met Maas Makelaars

  • Deskundig, zeer ervaren en betrokken team
  • Gemiddelde beoordeling op Funda met een 9,3
  • Toonaangevend in de regio
  • Al 90 jaar actief als makelaar in Veldhoven en omgeving
  • Een uitgebreid netwerk van kopers en verkopers
  • Gratis en vrijblijvend intakegesprek
  • Altijd een vast aanspreekpunt
  • Altijd bereikbaar, ook ‘s avonds en in het weekend
  • Een duidelijke all-in offerte zonder verrassingen
  • Alleen courtage betalen bij verkoop

De koffie staat klaar

Heb je vragen over het verkopen van je appartement in Veldhoven? Of wil je eerst een waardebepaling laten doen of kennismaken met Maas Makelaars voordat je besluit je appartement via ons in de verkoop te zetten? We ontvangen je graag op ons kantoor voor een lekkere kop koffie. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op via telefoonnummer 040 244 54 55 of stuur een e-mail naar info@maasmakelaars.

Kunnen wij helpen?
Ik kom graag langs voor een goed advies en scherpe offerte.
Beoordelingen van onze klanten
9.4
Deskundigheid
9.3
Lokale marktkennis
9.2
Prijs / kwaliteit
9.4
Service en begeleiding
De betrokken personen van Maas Makelaars zijn professioneel, pro-actief, behulpzaam, vriendelijk en communiceren op elk noodzakelijk moment. Een duidelijke terugkoppeling bijvoorbeeld als er een bezichtiging was geweest. Als de potentiële koper na vier dagen niet had gereageerd dan werd daarmee doorgaans contact gelegd. We verkochten een klein appartement maar daar hebben we niets van gemerkt. Het leek wel alsof we een grote woning via Maas Makelaars verkochten. We kregen kort gezegd voor ons gevoel dezelfde aandacht. Nicolette en Joris die de verkoop deden en Tamara en Willeke back-office, bedankt!
Verkopers Scheltemaweg 52 Eindhoven Geschreven op 13 december 2022