Woning verkopen Geldrop

Een woning verkopen in Geldrop

Heb jij een woning in Geldrop, maar is de tijd gekomen om deze te verkopen? Dan zijn er heel wat dingen die goed geregeld moeten worden. Het is belangrijk om hiervoor een partner in je hoek te hebben staan die weet wat er allemaal bij het verkopen van een woning komt kijken. Wil jij je woning verkopen in Geldrop en ben je nu op zoek naar een makelaar die je hierbij kan helpen? Neem dan vandaag nog contact op met Maas Makelaars. Wij hebben de mensen in huis die je assisteren bij het gehele proces, zodat jij geen zorgen meer hoeft te maken of je woning wel goed verkocht wordt.

Huizenverkoop in Geldrop

We komen graag een keer bij je thuis langs om je wensen met je door te nemen, maar ook om samen met jou te bekijken wat voor prijs je voor je huis kunt vragen. Het is heel belangrijk om goede, waardebepaling uit te voeren, zodat er eventueel ook nog verborgen gebreken ontdekt kunnen worden. Het is dan natuurlijk heel belangrijk om ervoor te zorgen dat deze gebreken nog worden verholpen, zodat je de vraagprijs eventueel nog hoger uit kunt laten vallen. Als we een verkoopprijs hebben, gaan we foto’s en video’s maken om jouw woning eens goed in de spotlights te zetten.

Verkoop van woning in Geldrop

We zetten je woning op Funda en andere bekende sites en kennen ook bij jou in de regio nog manieren om ervoor te zorgen dat mensen weten dat jij je huis wil verkopen. Als er interesse wordt getoond, gaan wij voor je in de onderhandeling om jouw gewenste prijs werkelijkheid te maken. Is dit gelukt? Dan gaan we met je naar de notaris om het laatste papierwerk te regelen. Wil jij hier meer over weten? Bel of mail ons dan even, of loop een keer binnen bij ons makelaarskantoor.

Lees meer