Terug naar overzicht Terug

Zeebruggestraat 25, Eindhoven Vraagprijs €475.000,- Kosten koper

Reageer op deze woning

Omschrijving

Royale hoekwoning (type drive-in) met inpandige garage op een unieke locatie… grenzend aan het prachtige Henri Dunantpark!

Eigenlijk is het te mooi om waar te zijn, want in deze uiterst krappe woningmarkt is het heel erg moeilijk om een woning te kunnen kopen. En dat geldt zeker voor een woning met een parkachtige achtertuin die doorloopt tot in het achter de woning gelegen Henri Dunantpark. Het ligt voor de hand dat de privacy hier enorm is en daarnaast is het hier volop genieten van het prachtige groen en het geluid van de vogels.

En weet je wat echt heel bijzonder is? Je kunt aan de tuin precies zien in welk jaargetijde we ons bevinden. Mooier kan het eigenlijk niet, maar het is bij deze fraaie hoekwoning wel echt waar.

Het huis zelf is daarnaast ook nog eens verre van traditioneel en dit zorgt voor een grote diversiteit aan gebruiksmogelijkheden. Op de begane grond ligt namelijk niet alleen een inpandig te bereiken garage, maar hier is ook een multifunctionele ruimte gerealiseerd. Mensen met een beroep aan huis zullen hier direct enthousiast van worden, maar dat is nog niet alles. Aan de achterzijde ligt namelijk een prachtige tuinkamer met een pantry en uitzicht op de achtertuin. Momenteel is deze kamer in gebruik als slaapkamer, maar deze ruimte kan net zo goed gebruikt worden door mensen die van thuis uit werken, maar ook voor mantelzorg of als een speelkamer.

Wonen doe je in dit royale hoekhuis op de 1e en 2e verdieping. De L-vorm woonkamer op de 1e etage is zeer ruim en toch heel erg gezellig. Het vele glas aan de achterzijde zorgt ervoor dat er veel licht binnenkomt en het uitzicht op het vele groen in de achtertuin is vanuit hier adembenemend. Dat geldt trouwens ook voor het grote balkon dat door mooie openslaande deuren vanuit de woonkamer toegankelijk is.

De keuken, in hoekopstelling, is afgescheiden van het woongedeelte en ligt aan de voorzijde van het huis. Verder is het aan de voorzijde gelegen balkon vanuit de keuken toegankelijk en vanuit hier heb je uitzicht op de rustige, doodlopende straat met aan het einde een klein garageplein. Ideaal voor spelende kinderen!

Op de bovenste verdieping liggen maar liefst 4 slaapkamers, die stuk voor stuk ruim zijn opgezet. Dat geldt zeker ook voor de keurige in lichte tinten uitgevoerde badkamer. Deze verdieping beschikt namelijk, net als de 1e verdieping over een aparte toiletruimte en daardoor is er in de badkamer ruimte genoeg voor een ligbad, een wastafel en een douche.

Tot slot is de ligging op een mooie en centrale plek in de wijk “Woensel” ideaal. Niet alleen omdat je vanuit de straat zo het Henri Dunantpark met o.a. een kinderboerderij, een riante vijver en speelpark “De Splinter” in loopt, maar ook omdat alle gewenste voorzieningen zich in de directe omgeving van deze woning bevinden. Zo liggen er op korte afstand een bushalte, diverse winkels, meerdere kinderdagverblijven/scholen (o.a. de internationale school), een gezondheidscentrum, de J.F. Kennedylaan en diverse sportaccommodaties. Het fraaie natuurgebied de “Aanschotse Beemden” ligt daarnaast op steenworp afstand van de Zeebruggestraat en dat geldt eveneens voor Winkelcentrum WoensXL, Woonboulevard Ekkersrijt en recreatiegebied Aquabest.

Wat verder nog van belang is:

– Strakke afwerking van wanden en plafonds
– Keurig afgewerkte vloeren met o.a. laminaatvloer op de 2e verdieping
– Er zijn 22 zonnepanelen geïnstalleerd
– De 1e en de 2e verdieping beschikken beide over een aparte toiletruimte
– De woning beschikt over maar liefst 5 slaapkamers
– Middels een vlizotrap op de overloop van de 2e verdieping is een riante bergzolder te bereiken
– De radiatoren zijn voorzien van een keurige ombouw
– Diverse ramen zijn voorzien van een hor en/of een rolluik
– De houten kozijnen zijn nagenoeg allemaal voorzien van isolerende beglazing
– De woning is voorzien van dak- en spouwmuurisolatie
– De multifunctionele ruimte, de tuinkamer en de garage zouden tot 1 grote ruimte kunnen worden omgevormd
– De intercom (om de voordeur op de begane grond op afstand open te kunnen maken) hangt in de hal op de 1e verdieping
– HR cv combi-ketel (Nefit Ecomline, bouwjaar 2001)
– Vernieuwde groepenkast
– Zonwering aan voor- en achterzijde
– De achtertuin beschikt o.a. over een overdekt terras, tuinkast, een houten tuinhuis en een trampoline
– Zeer groene uitstraling met paden van bosschors, volwassen planten en bomen
– Parkeren met maximaal 3 auto’s op eigen terrein is mogelijk

Video

Plattegronden (5)

PLATTEGROND
PLATTEGROND
PLATTEGROND
PLATTEGROND
PLATTEGROND

Wijk statistieken

In deze buurt (Tempel) wonen 5.070 inwoners, heel Eindhoven (Gemeente Eindhoven) telt 226.868 inwoners.

De school

0,5km

Het kinderdagverblijf

0,5km

De supermarkt

0,5km

De dokter

0,6km

* Loopafstanden zijn gebaseerd op gemiddelden van de buurt

In de buurt

Woensel leren kennen?

Gerben vertelt je er alles over

    Gaat dit hem worden? Super, Casper helpt u graag verder.