Terug naar overzicht Terug

Winterbleeck 0ong, Waalre Vraagprijs €407.410,- Vrij op naam

Reageer op deze woning

Omschrijving

LET OP! Nog maar 2 bouwkavels beschikbaar.

Heeft u altijd de droom gehad om uw huis zelf te bouwen op een toplocatie? Dan is deze bouwkavel precies wat u zoekt! U bent geheel vrij om met uw eigen architect en bouwteam uw exclusieve droomwoning te ontwikkelen.

HOOGH WAALRE:
Het plan biedt eigentijdse en hoogwaardige architectuur waarbij het groene karakter van de omgeving gewaarborgd wordt en anderzijds volop ruimte wordt geboden voor individuele woonwensen. Op deze prachtige locatie ontmoet u rust, ruimte en privacy. Daarnaast biedt de locatie op korte afstand diverse voorzieningen zoals winkelcentrum De Bus, basisonderwijs, verschillende restaurants, ASML, High Tech Campus, Maxima Medisch Centrum en de busverbinding met Eindhoven, evenals de toegang tot diverse snelwegen in de omgeving, waaronder de A2.

BOUWEN:
Op de kavels kunt u uw droomhuis laten ontwerpen welke past binnen het toetsingskader van het bestemmingsplan. Om een hoge kwaliteit van wonen te realiseren is er daarnaast een document samengesteld waarin ontwerpcriteria en sfeerbeelden zijn vastgelegd ten behoeve van het ontwerpproces.

U bent geheel vrij om uw eigen architect in te schakelen bij het ontwerp van uw woning. Desgevraagd kunnen wij u ook, geheel vrijblijvend, in contact brengen met diverse architecten die al ervaring hebben met het plan.

KAVEL:
Kavel 4 meet circa 815 m2 en is beschikbaar voor € 407.410,00 V.O.N.

Dit plan omvatte 5 kavels. Er zijn reeds 2 villa’s gerealiseerd en 1 villa is in ontwikkeling. Dit plan maakt onderdeel uit van woningbouwproject Waalre Noord.

INTERESSE ?

Heeft u belangstelling dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken met de heer J. van Mol

Plattegronden (0)

Wijk statistieken

In deze buurt (Waalre) wonen 6.445 inwoners, heel Waalre (Gemeente Waalre) telt 16.898 inwoners.

De school

0,9km

Het kinderdagverblijf

0,6km

De supermarkt

0,8km

De dokter

0,5km

* Loopafstanden zijn gebaseerd op gemiddelden van de buurt

In de buurt

    Documenten

    Gaat dit hem worden?

    Super! Joris Maas helpt je graag met de volgende stap.