Terug naar overzicht Terug

Willem de Rijkelaan 56, Eindhoven Vraagprijs €350.000,- k.k.

Reageer op deze woning

Omschrijving

In stadsdeel Strijp in de leuke woonomgeving “De Engelsbergen/Vonderkwartier” komt deze royale hoekwoning met extra grote garage beschikbaar voor een nieuwe eigenaar. Met een perceel van maar liefst 318 m2 en een eigen inrit voor meerdere auto’s is dit een unieke kans voor de oplettende koper die op zoek is naar een leuke woning binnen de ring en op loopafstand van het centrum. Men dient rekening te houden met opknap en moderniseringskosten.

Deze woning met een frontbreedte van maar liefst 6.29 m. biedt veel licht en ruimte en heeft naast een fijne grote woonkamer een dichte keuken aan de achterzijde. De neutrale witte keuken heeft volop werk-/bergruimte. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapvertrekken met vaste kasten en een eenvoudige badkamer met douche. De toilet op de verdieping is apart gesitueerd. De zolderverdieping heeft een voorzolder met opstelling Cv-ketel en aansluitend een grote zolderkamer met dakkapel en bergruimte.

De wijk “Engelsbergen/Vonderkwartier” is zeer centraal gelegen en goed bereikbaar. Op korte afstand bevindt zich het stadscentrum, het Philips Stadion maar ook diverse groenvoorzieningen en diverse parken. Ook scholen, winkels en gezondheidszorg zijn op korte afstand van de woning aanwezig. Ook de TU/e, de High Tech campus en ASML zijn vanuit deze locatie snel en eenvoudig te bereiken.

Algemeen:
– Centrale ligging binnen de ring;
– Centrum op loopafstand;
– Perceel van maar liefst 318 m2;
– Oprit voor meerdere auto’s;
– Extra grote garage van 29 m2;
– Diepe privacy biedende tuin met achterom;
– Royale woning met goede maatvoering;
– Ruime woonkamer;
– Dichte keuken;
– 3 slaapvertrekken;
– Badkamer met douche;
– Separate toilet op eerste verdieping;
– Grote zolderkamer met bergruimte en dakkapel;
– Diepe tuin op het oosten.

Deze woning dient opgeknapt en gemoderniseerd te worden maar biedt volop mogelijkheden en is een unieke kans. Bij verkoop wordt in de koopovereenkomst een zogenaamde “ouderdomsclausule” opgenomen.

Plattegronden (4)

Wijk statistieken

In deze buurt (Engelsbergen) wonen 645 inwoners, heel Eindhoven (Gemeente Eindhoven) telt 226.868 inwoners.

De school

0,6km

Het kinderdagverblijf

0,6km

De supermarkt

0,5km

De dokter

0,7km

* Loopafstanden zijn gebaseerd op gemiddelden van de buurt

In de buurt

    Gaat dit hem worden?

    Super! Joris Maas helpt je graag met de volgende stap.