Terug naar overzicht Terug

Waterhoenhof 8, Nuenen Vraagprijs €399.000,- Kosten koper

Reageer op deze woning

Omschrijving

– Hoekwoning
– Maar liefst 184 m2 woonoppervlakte
– Uitgebouwd aan de zijkant
– Mogelijkheid voor een kantoor aan huis
– 5 ruime slaapkamers, verdeeld over de 1e en 2e verdieping
– Keurig afgewerkt en in 2005 compleet gemoderniseerd
– Grote, inpandig bereikbare berging
– Parkeren op eigen terrein
– Rustige ligging aan hofje met volop openbare parkeerruimte

Laat jezelf verrassen en maak een bezichtigingsafspraak. Pas dan zul je ontdekken dat deze zeer royale, uitgebouwde hoekwoning veel meer te bieden heeft dan je zou verwachten.

Ruimte:
Door de ongekende breedte van deze hoekwoning (circa 6,00 meter binnen de muren) is de leefruimte van origine al enorm. Dit komt onder andere terug in de 5 ruime slaapkamers op de 1e en 2e verdieping. De woonoppervlakte op de begane grond is zelfs nog behoorlijk groter geworden door de uitbouw aan de zijkant. Door de grote ramen en de plaatsing van de keuken in de standaard aanwezige uitbouw aan de achterzijde is het ruimtelijk gevoel in het woongedeelte echt ongekend.

Ook op de 1e verdieping is de ruimte enorm met 3 volwaardige slaapkamers, alle voorzien van een wastafelaansluiting. Natuurlijk mag de geheel betegelde badkamer niet ontbreken en er is op deze verdieping ook een afzonderlijke toiletruimte.

De 2e verdieping doet niet zo heel veel onder voor de 1e verdieping. Hier zijn nog 2 slaapkamers gerealiseerd. In de aparte stook-/wasruimte kan met gemak een wasmachine en een droger worden geplaatst en hier hangt ook de HR cv combi-ketel (Daalderop Combifort, bouwjaar 2005). Vanuit deze was-/stookruimte is een royale bergruimte bereikbaar.

Omdat je nooit bergruimte genoeg kan hebben, beschikt deze woning ook nog over een zeer praktische vliering.

Aanbouw aan de zijkant:
Een kantoor aan huis, een hobbyruimte, een speelkamer of gelijkvloers wonen…de aanbouw aan de zijkant is multifunctioneel, volledig geïsoleerd/verwarmd en kan dus op iedere gewenste manier worden gebruikt.

Momenteel is de ruimte verdeeld in een kantoor en een berging/geluidsstudio (demontabel), maar het is betrekkelijk eenvoudig om deze ruimte naar eigen wens opnieuw in te delen. Aan de oppervlakte zal het niet liggen, want met een lengte van ongeveer 16 meter en een gemiddelde breedte van meer dan 3 meter zijn de indelings- en gebruiksmogelijkheden niet op 1 hand te tellen.

Afwerking:
Keurig afgewerkte wanden, stucwerk plafonds, mooie laminaatvloeren en kunststof kozijnen voorzien van HR+ of HR++ beglazing. Dit huis is op alle gebieden uitstekend afgewerkt.

Voor de keuken, de toiletten en de badkamer geldt dit natuurlijk ook. De keuken is vervangen in 2005 en beschikt over een moderne Bribus keukeninrichting in U-opstelling die is uitgerust met alle gewenste apparatuur. De toiletten zijn beide voorzien van een hangcloset en tegels in een neutrale kleurstelling. Voor de badkamer geldt op het gebied van het tegelwerk hetzelfde als voor de toiletten deze ruimte beschikt over een stoomcabine, een wastafel op een meubel en een verwarmde spiegel.

Ligging en omgeving:
Het is altijd handig als de diverse voorzieningen zich in de buurt van je woning bevinden. Ook wat dat betreft voldoet deze woning dan aan jouw wensen! Door de centrale ligging zijn het centrum van Nuenen, winkelcentrum “Kernkwartier”, diverse basisscholen en sportaccommodaties (o.a. sporthal De Hongerman, zwembad/sportschool De Drietip en de voetbalvelden van RKSV Nuenen) binnen enkele minuten lopen te bereiken.

Plattegronden (3)

PLATTEGROND
PLATTEGROND
PLATTEGROND

Wijk statistieken

In deze buurt (Nuenen-Zuid) wonen 7.110 inwoners, heel Nuenen, Gerwen en Nederwetten (Gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten) telt 22.866 inwoners.

De school

0,6km

Het kinderdagverblijf

0,6km

De supermarkt

0,7km

De dokter

1,5km

* Loopafstanden zijn gebaseerd op gemiddelden van de buurt

In de buurt

    Gaat dit hem worden?

    Super! Joris Maas helpt je graag met de volgende stap.