Terug naar overzicht Terug

Voirt 29b, Nuenen Vraagprijs €359.000,- Kosten koper

Reageer op deze woning

Omschrijving

SLAGVAARDIGE KOPERS OPGELET:

– LIGGING IN HET CENTRUM VAN NUENEN OP KORTE AFSTAND VAN ALLE BELANGRIJKE VOORZIENINGEN
– FORS UITGEBOUWD (TOTALE WOONOPPERVLAKTE BIJNA 160 M2)
– GELIJKVLOERS WONEN MOGELIJK
– AANBOUW RELATIEF EENVOUDIG OM TE BOUWEN TOT MANTELZORGWONING

Meerdere gebruiksmogelijkheden

Dit royale halfvrijstaande woonhuis is aan de achterzijde fors uitgebouwd en heeft daardoor enorm veel te bieden. Gelijkvloers wonen, mantelzorg of een beroep aan huis, alles is te realiseren!

De uitbouw aan de achterzijde bestaat momenteel namelijk uit een grote bijkeuken, een multifunctionele kamer, een ruimte die al helemaal is voorbereid om er een badkamer van te maken en een berging. Met een aantal relatief kleine aanpassingen zijn er diverse indelingen te creëren en kan de uitbouw worden omgetoverd tot bijvoorbeeld een kantoor, een salon, een slaap-/badkamer of een kleine mantelzorgwoning.

Niet noodzakelijk

Let op: het is natuurlijk niet zo dat deze woning verbouwd moet worden. De huidige indeling biedt namelijk ook al een scala aan gebruiksmogelijkheden.

Wat een fantastische leefruimte

Hoeveel leefruimte heeft u nodig? De begane grond van deze woning is royaal en toch intiem. Dit is direct te merken bij het binnenkomen van de sfeervolle woonkamer. Hier stralen de prachtige houten vloer, de fraaie haardpartij en de mooie radiatorombouw aan de voorzijde van het woongedeelte heel veel warmte uit.

De woonkamer wordt afgescheiden van de woonkeuken door karakteristieke ensuite-deuren met glas-in-lood. Ook de woonkeuken is riant (circa 25 m2) en bijzonder mooi. De hoogglans keukeninrichting met een vaste kastenwand en een groot eiland heeft hier een belangrijk aandeel in. Alle benodigde apparatuur is in deze keuken opgenomen en met de aanwezigheid van een Quooker, 2 combi-ovens en een koel-/vriescombinatie is het aantal apparaten zelfs groter dan je zou verwachten.

Maar dat is nog niet alles, want de woning is aan de achterzijde fors uitgebouwd. Deze uitbouw beschikt over meerdere ruimtes, waaronder een bijkeuken en een multifunctionele kamer met keukenblok. Verder zijn er al voorbereidingen getroffen om hier een badkamer te realiseren. Tenslotte is er bergruimte in overvloed in een aparte berging en in de garage. Deze garage bevindt zich aan de zijkant van de woning en is voorzien van openslaande deuren naar de oprit en er hangt een cv combi-ketel voor de verwarming van de aanbouw (eigendom).

De verdiepingen

De 1e verdieping is verdeeld in een drietal slaapkamers en een badkamer. De vloeren van de kamers zijn voorzien van een vinylvloer en de 2 slaapkamers aan de achterzijde zijn beide uitgevoerd met een praktische vaste kast. De ouderslaapkamer ligt aan de voorzijde en hier springt de speelse nis (onder de trap naar de zolder) meteen in het oog. Tot slot is er natuurlijk ook een badkamer op deze verdieping aanwezig en hier bevinden zich een douche, een toilet en een wastafel.

De 2e verdieping is te bereiken met een vaste trap en hier kunnen talloze spullen worden opgeborgen. Een dakraam zorgt voor toetreding van daglicht en er is plaats voor een cv combi-ketel (huur).

Zeker zo belangrijk: ligging

De ligging in het centrum van Nuenen op korte afstand van winkels, horecagelegenheden en supermarkten is in 1 woord top. Maar ook medische voorzieningen, natuurgebied “Het Nuenens Broek” en meerdere bushaltes liggen binnen een straal van enkele honderden meters.

Het perceel dat bij de woning hoort is maar liefst 312 m2 groot. De recentelijk aangelegde voortuin is al vrij groot, maar deze mag niet eens in de schaduw staan van de achtertuin met een diepte van ongeveer 20 meter. De ligging, pal op het zuiden, is fantastisch en het is dan ook genieten op het zonneterras dat direct aan de woning grenst.

De grote diepte van het perceel maakt het vergroten van de al aanwezige uitbouw overigens een stuk eenvoudiger. Hierdoor zou er nog meer ruimte kunnen worden gerealiseerd om deze woning te laten voldoen aan de specifieke behoeftes die een toekomstige bewoner heeft.

Zoeken?

Ben je al een tijdje op zoek naar een woning met een ongekend aantal gebruiksmogelijkheden? Zoek dan eens een plekje in uw agenda en maak een bezichtigingsafspraak!

Plattegronden (3)

PLATTEGROND
PLATTEGROND
PLATTEGROND

Wijk statistieken

In deze buurt (Nuenen-Noord) wonen 5.180 inwoners, heel Nuenen, Gerwen en Nederwetten (Gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten) telt 22.866 inwoners.

De school

0,6km

Het kinderdagverblijf

0,7km

De supermarkt

0,5km

De dokter

0,4km

* Loopafstanden zijn gebaseerd op gemiddelden van de buurt

In de buurt

    Gaat dit hem worden?

    Super! Joris Maas helpt je graag met de volgende stap.