Terug naar overzicht Terug

Tongelresestraat 548a, Eindhoven Vraagprijs €515.000,- Kosten koper

Reageer op deze woning

Omschrijving

****Beleggingsobject****

Beleggers opgelet: In ’t Hofke in Tongelre op korte afstand van het centrum komt dit keurige jonge beleggingspand in verhuurde staat beschikbaar voor een nieuwe eigenaar. Door de afgegeven vergunning is er een interessant rendement te behalen met een laag leegstand risico.

Huidig gebruik:
Het pand wordt momenteel verhuurd (5 kamers) aan buitenlandse promovendi van de TU/e en is zeer courant in de verhuur. Er is een grote vraag naar huisvesting voor deze doelgroep. Er is een officiële kamerverhuur vergunning afgegeven door de gemeente Eindhoven voor 5 kamers (campuscontract). De huidige huurinkomsten bedragen € 2625 per maand inclusief voorschot servicekosten.

Het pand:
Deze ruime woning is in 2001 gebouwd en altijd netjes onderhouden. Op de begane grond bevindt zich de ruime entree van de woning met toiletruimte en meterkast. De originele woonkamer is thans opgedeeld in een verhuurde kamer en een algemene woonkamer/keuken met keurige keukenopstelling met apparatuur. Direct achter de keuken bevindt zich een praktische bijkeuken. Vanuit de bijkeuken en de algemene woonkamer is de tuin bereikbaar. Op de eerste verdieping zijn er 3 kamers en de gemeenschappelijke badkamer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van douche, vaste wastafel en 2e toilet. Op de tweede verdieping zijn er nog 2 kamers aanwezig. De tuin met berging en achterom is op het zuiden gesitueerd. Eigen parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein (appartementsrecht).

Kamer 1: Circa 11.63 m2
Kamer 2: Circa 14.70 m2
Kamer 3: Circa 14.70 m2
Kamer 4: Circa 13.20 m2
Kamer 5: Circa 18.70 m2

Omgeving:
Deze woning is gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen, het centrum van Eindhoven, TU/e, winkels en overige voorzieningen. Ook de natuur bevindt zich slechts op korte afstand van de woning. Binnen enkele minuten wandelen sta je al midden van het groen. Per auto, fiets of openbaar vervoer is het centrum en het centraal station eenvoudig en snel te bereiken.

Algemeen:
– Gunstige ligging net buiten het centrum;
– Alle voorzieningen op korte afstand
– Jonge woning (2001)
– Energielabel B
– Met kamerverhuur vergunning
– Makkelijk te verhuren / geen leegstand
– Keurige keuken en sanitair
– CV-ketel vernieuwd in 2019
– Eigen parkeerplaats
– In verhuurde staat! Huurcontracten voor bepaalde tijd.

Deze woning staat in de stille verkoop en is volledig verhuurd. Verkopers hoeven niet te verkopen echter staan open voor een verkoop. Bezichtigingen zijn uiteraard mogelijk voor serieuze kandidaten.

Plattegronden (3)

PLATTEGROND
PLATTEGROND
PLATTEGROND

Wijk statistieken

In deze buurt ('t Hofke) wonen 3.475 inwoners, heel Eindhoven (Gemeente Eindhoven) telt 226.868 inwoners.

De school

0,6km

Het kinderdagverblijf

0,5km

De supermarkt

0,6km

De dokter

0,8km

* Loopafstanden zijn gebaseerd op gemiddelden van de buurt

In de buurt

    Gaat dit hem worden?

    Super! Joris Maas helpt je graag met de volgende stap.