Terug naar overzicht Terug

Tegenbosch 0ong, Eindhoven Vraagprijs €610.000,- v.o.n.

Reageer op deze woning

Omschrijving

LET OP! LAATSTE KAVEL

Heeft u altijd de droom gehad om uw huis zelf te bouwen op een toplocatie? Dan is deze bouwkavel precies wat u zoekt! U bent geheel vrij om met uw eigen architect en bouwteam uw exclusieve droomwoning te ontwikkelen.

TEGENBOSCH:

Grenzend aan landgoed de Wielewaal, op nog geen 10 minuten van het centrum van Eindhoven, wordt de droom van Frits Philips verwezenlijkt. Dit landgoed was zijn trots en hij wilde dat deze omgeving aan meer mensen zou gaan toebehoren. Wat ooit een droom was, wordt nu werkelijkheid.

Het gebied vormt ruimtelijk een voortzetting van landgoed de Wielewaal met een rechthoekig stramien en afwisseling van bos met open ruimten.

Het plan biedt hoogwaardige architectuur waarbij eenheid en verscheidenheid gewaarborgd worden en anderzijds volop ruimte wordt geboden voor individuele woonwensen. De buitenplaats met de fraaie slot en boswoningen zijn inmiddels al gerealiseerd en bewoond. Deze hebben een formeel karakter.

U kunt als koper hier zelf een woning bouwen en ontwikkelen geheel naar eigen wens. (passend in het bestemmingsplan)

BOUWEN:

Op de kavels kunt u uw droomhuis laten ontwerpen welke past binnen het toetsingskader van het bestemmingsplan. Er is in tegenstelling tot de reeds gerealiseerde woningen aan de slotplaats wat meer vrijheid. Om een hoge kwaliteit van wonen te realiseren is er een uitgebreid bestemmingsplan met voorschriften uitgewerkt.

U bent geheel vrij om uw eigen architect en bouwer in te schakelen bij de realisatie van uw woning. Desgevraagd kunnen wij u ook in contact brengen met diverse partijen.

INTERESSE ?

Heeft u belangstelling dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken met de heer J.H. Maas.

Plattegronden (0)

Wijk statistieken

In deze buurt (Wielewaal) wonen 100 inwoners, heel Eindhoven (Gemeente Eindhoven) telt 226.868 inwoners.

De school

2,5km

Het kinderdagverblijf

1,4km

De supermarkt

3,4km

De dokter

2,8km

* Loopafstanden zijn gebaseerd op gemiddelden van de buurt

In de buurt

    Documenten

      Gaat dit hem worden?

      Super! Joris Maas helpt je graag met de volgende stap.