Terug naar overzicht Terug

Perpignanlaan 3, Eindhoven Vraagprijs €300.000,- Kosten koper

Reageer op deze woning

Omschrijving

GELIJKVLOERS WONEN, GROTE TUIN MET ACHTEROM EN EEN EIGEN PARKEERPLAATS

Gelijkvloers wonen en toch de tuin in kunnen lopen… dit appartement combineert het beste van 2 werelden.

Kom gerust eens kijken in dit instapklare, goed verzorgde en praktisch ingedeelde 3-kamer appartement. In het verleden is eigenlijk het gehele appartement in een nieuw jasje gestoken en dat is o.a. goed te merken aan de bovengemiddeld goede afwerking van de badkamer en het separate toilet.

Maar ook de overige vertrekken in dit fraaie appartement zijn keurig afgewerkt. Dit geldt zowel voor de vloerafwerking als voor de wanden en de plafonds. Daarnaast is de indeling erg speels. Door de nagenoeg vierkante vorm is de woonkamer erg goed in te delen en het uitzicht op de tuin zorgt voor heel veel sfeer. Middels een laag muurtje is de keuken van het woongedeelte afgescheiden. De keukeninrichting in U-opstelling is uitgebreid en voorzien van alle gewenste apparatuur.

Verder beschikt deze gelijkvloerse woning over 2 mooie slaapkamers, een riante ontvangsthal en een vaste kast/technische ruimte waarin de cv-ketel is geplaatst. En dat is nog niet alles, want op de begane grond ligt een praktische berging met elektra en een eigen, overdekte parkeerplaats.

De prachtige tuin mag natuurlijk niet onvermeld blijven. Deze royale tuin is bereikbaar vanuit de woonkamer (schuifpui) en beschikt over heel veel groen, een tweetal terrassen (waarvan 1 deels is voorzien van een overkapping) en een achterom. Het hoogteverschil (de tuin loopt enigszins af naar de achterkant) maakt het geheel extra bijzonder.

Tenslotte is de ligging in de “Achtse Barrier” erg gewild. Dat is ook niet zo gek, want op loopafstand ligt het wijkwinkelcentrum aan het Biarritzplein en dat is ideaal voor het doen van de dagelijkse boodschappen. Verder liggen er diverse voorzieningen op loopafstand van dit appartement, waaronder een huisartsenpraktijk, een apotheek, een prachtig park, het grootste sportcomplex van Eindhoven (met o.a. een tennisverenging, een voetbalvereniging en het ir. Ottenbad), recreatiegebied Aquabest en goede verbindingen met het openbaar vervoer, de fiets en de auto naar het stadscentrum van Eindhoven en naar belangrijke uitvalswegen (de A50 en A2).

ALGEMEEN:

– Uniek: gelijkvloers wonen, grote tuin en een eigen parkeerplaats;
– Instapklaar appartement met moderne sanitaire voorzieningen en een keurige keuken voorzien van apparatuur;
– Woonkamer met een oppervlakte van bijna 30 m2;
– 2 slaapkamers;
– Eigen berging;
– Keurig afgewerkte vloeren, wanden en plafonds;
– Alle kozijnen zijn in 2019 vernieuwd en nu dus uitgevoerd in kunststof voorzien van HR-beglazing (draai-/kantel);
– Actieve Vereniging van Eigenaren;
– De servicekosten bedragen momenteel € 120,66 per maand;
– Gewilde ligging in woonwijk “Achtse Barrier”.

Video

Plattegronden (3)

PLATTEGROND
PLATTEGROND
PLATTEGROND

Wijk statistieken

In deze buurt (Achtse Barrier-Gunterslaer) wonen 3.735 inwoners, heel Eindhoven (Gemeente Eindhoven) telt 226.868 inwoners.

De school

0,5km

Het kinderdagverblijf

0,4km

De supermarkt

0,5km

De dokter

0,5km

* Loopafstanden zijn gebaseerd op gemiddelden van de buurt

In de buurt

Woensel leren kennen?

Gerben vertelt je er alles over

    Gaat dit hem worden? Super, Casper helpt je graag verder!