Terug naar overzicht Terug

Penelopestraat 31, Eindhoven Vraagprijs €225.000,- Kosten koper

Reageer op deze woning

Omschrijving

In woonwijk “Oude Gracht” komt dit leuke appartement met balkon en eigen berging op de begane grond beschikbaar voor een nieuwe bewoner. Door de centrale ligging op korte afstand van het centrum en op loopafstand van wijkwinkelcentrum Cassandraplein is dit appartement geschikt voor jong en oud. We vertellen je er graag meer over!

Vanuit de parkeerplaats aan de voorzijde van het gebouw is de centrale entree met brievenbussen, de vernieuwde videofooninstallatie en een tweetal liften bereikbaar. Het appartement bevindt zich op de 2e etage en is zowel per lift als per trap bereikbaar. Op de 2e etage is het appartement via een inpandige gang te bereiken… dus geen tochtige galerij maar lekker warm binnenkomen.

Vanuit de gang kom je binnen in de hal/entree, die toegang biedt tot de toiletruimte en tot de woonkamer. De woonkamer is, net als de rest van het appartement, voorzien van een keurige laminaatvloer en door het grote raam aan de voorzijde komt verrassend veel licht binnen. De keuken met een keurige keukenopstelling en diverse boven- en onderkastjes staat in open verbinding met de woonkamer. De keuken is verder uitgevoerd met een inductiekookplaat en een afzuigkap.

De slaapkamer en suite is van het woongedeelte af te sluiten door middel van een schuifdeur. Deze kamer is ruim en een deur biedt hier toegang tot het balkon. Vanuit de slaapkamer is de badkamer te bereiken die in het verleden is gemoderniseerd en is uitgevoerd in neutrale kleuren. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchescherm, een vaste wastafel en de aansluiting voor de wasmachine.

Het fijne balkon is vanuit de woon- en de slaapkamer bereikbaar. Op de vloer liggen vlonders en hier kun je lekker genieten van de rust (het balkon kijkt uit over de parkeerplaats).

De centrale ligging van dit appartement is een grote plus. Op een steenworp afstand bevinden zich alle winkelvoorzieningen op het Cassandraplein, Woensel XL en het stadscentrum zijn binnen enkele minuten per fiets, auto en openbaar vervoer bereikbaar. Dit geldt natuurlijk ook voor de Fontys Hogescholen, voor de TU/e en voor het Maxima Medisch Centrum. Tot slot zijn ook de rondweg en de randweg rondom Eindhoven zeer goed aan te rijden via de J.F. Kennedylaan.

Wat verder nog belangrijk is:

– Zeer gewilde en centrale ligging in de “Oude Gracht” op korte afstand van alle gewenste voorzieningen;
– Keurig gebouw met goede/actieve Vereniging van Eigenaren;
– Er is een dubbele lift aanwezig;
– Keurig onderhouden appartement;
– Eigen berging op de begane grond;
– Nette keuken en sanitair;
– Ideaal voor starters;
– De servicekosten bedragen € 110,– en € 65,– voorschot m.b.t. de stookkosten.

Video

Plattegronden (2)

PLATTEGROND
PLATTEGROND

Wijk statistieken

In deze buurt (Oude Gracht-West) wonen 2.740 inwoners, heel Eindhoven (Gemeente Eindhoven) telt 226.868 inwoners.

De school

0,7km

Het kinderdagverblijf

0,4km

De supermarkt

0,5km

De dokter

0,6km

* Loopafstanden zijn gebaseerd op gemiddelden van de buurt

In de buurt

Woensel Zuid leren kennen?

vertelt je er alles over

    Gaat dit hem worden? Super, Casper helpt je graag verder.