Terug naar overzicht Terug

Penelopestraat 129, Eindhoven Vraagprijs €225.000,- Kosten koper

Reageer op deze woning

Omschrijving

In woonwijk “Oude Gracht” komt dit leuke appartement met balkon en een eigen berging op de begane grond beschikbaar voor een nieuwe bewoner. Door de centrale ligging op korte afstand van het centrum en op loopafstand van wijkwinkelcentrum Cassandraplein is dit appartement geschikt voor jong en oud. We vertellen je er graag meer over!

Vanuit de parkeerplaats aan de voorzijde van het gebouw is de centrale entree met brievenbussen, de vernieuwde videofooninstallatie en een tweetal liften bereikbaar. Het appartement bevindt zich op de 5e etage en is zowel per lift als per trap bereikbaar. Op de 5e verdieping is het appartement via een inpandige gang te bereiken… dus geen tochtige galerij, maar lekker warm binnenkomen.

Vanuit de gang kom je binnen in de hal/entree die toegang biedt tot de toiletruimte en tot de woonkamer. De woonkamer is, net als de rest van het appartement, voorzien van een lamelparketvloer en door het grote raam aan de voorzijde komt verrassend veel licht binnen. De keuken met een witte L-opstelling voorzien van diverse boven- en onderkastjes staat in open verbinding met de woonkamer. De keuken is uitgevoerd met een een keramische kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser en een (losse) koelkast.

De slaapkamer en suite staat in open verbinding met het woongedeelte en dit zorgt voor een heel erg ruimtelijk gevoel. Eventueel kan er een schuif- of vouwdeur in de doorgang worden gemaakt, waardoor de woonkamer af kan worden gescheiden van de slaapkamer. De slaapkamer is ruim en een deur biedt hier toegang tot het balkon. Vanuit de slaapkamer is ook de badkamer te bereiken die nog in originele staat is. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchescherm, een vaste wastafel en de aansluiting voor de wasmachine. Tot slot is het fijne balkon vanuit de woon- en de slaapkamer bereikbaar.

De centrale ligging van dit appartement is een grote plus. Op een steenworp afstand bevinden zich alle winkelvoorzieningen op het Cassandraplein, Woensel XL en het stadscentrum zijn binnen enkele minuten per fiets, auto en openbaar vervoer bereikbaar. Dit geldt natuurlijk ook voor de Fontys Hogescholen, voor de TU/e en voor het Maxima Medisch Centrum. Tot slot zijn ook de rondweg en de randweg rondom Eindhoven zeer goed aan te rijden via de J.F. Kennedylaan.

Wat verder nog belangrijk is:

– Zeer gewilde en centrale ligging in de “Oude Gracht” op korte afstand van alle gewenste voorzieningen;
– Keurig gebouw met goede/actieve Vereniging van Eigenaren;
– Er is een dubbele lift aanwezig;
– Uniforme lamelparketvloer in het gehele appartement (deze is aan vervanging toe);
– Structuurverf wanden en de plafonds zijn voorzien van spuitwerk;
– Ruim balkon met uitzicht op de noordkant van Eindhoven;
– Eigen berging op de begane grond;
– Houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing;
– Eenvoudig uitgevoerde keuken, badkamer en toilet;
– De vaatwasser en het toilet werken momenteel niet;
– Thermostaatkranen op de radiatoren in woon- en de slaapkamer;
– Ideaal voor starters;
– Blokverwarming met individuele warmtemeting;
– De servicekosten bedragen € 110,– en € 65,– voorschot m.b.t. de stookkosten.

Video

Plattegrond

PLATTEGROND

Wijk statistieken

In deze buurt (Oude Gracht-West) wonen 2.740 inwoners, heel Eindhoven (Gemeente Eindhoven) telt 226.868 inwoners.

De school

0,7km

Het kinderdagverblijf

0,4km

De supermarkt

0,5km

De dokter

0,6km

* Loopafstanden zijn gebaseerd op gemiddelden van de buurt

In de buurt

Woensel leren kennen?

Gerben vertelt je er alles over

    Gaat dit hem worden? Super, Casper helpt u graag verder.