Terug naar overzicht Terug

Pastoor Dijkmansstraat 7, Eindhoven Vraagprijs €399.500,- Kosten koper

Reageer op deze woning

Omschrijving

VOOROORLOGS WONEN OP EEN EERSTEKLAS LOCATIE

Klussers opgelet… deze vooroorlogse 2/1-kapwoning is per direct beschikbaar en kan worden verbouwd tot jouw droomwoning!

De afgelopen jaren is dit halfvrijstaande woonhuis bewoond geweest door studenten. De uiteindelijke koper kan dus naar hartenlust aan de slag, maar heeft wel de mogelijkheid om dit huis geheel naar eigen smaak te verbouwen.

De potentie van deze woning is echt ongekend. Vooral als je de nog aanwezige authentieke elementen in ere herstelt, kan hier echt een pareltje van worden gemaakt. Zo is het mogelijk om de originele ensuite-indeling in ere te herstellen en zelfs de fraaie marmeren haardpartijen zijn nog bewaard gebleven. Verder zijn op diverse plaatsen de glas-in-lood bovenlichten nog onderdeel van de robuuste raampartijen en natuurlijk beschikt dit huis over de welbekende hoge plafonds.

Vanaf de buitenkant lijkt deze 2/1-kapwoning niet zoveel ruimte te bieden, maar daar vergis je jezelf in. Doordat er op de begane grond in het verleden een serre is aangebouwd, is de begane grond zelfs verrassend royaal. Eigenlijk mag hetzelfde worden gezegd over de 1e verdieping, want hier bevinden zich maar liefst 4 slaapkamers en een badkamer.

Daarnaast is het perceel groot genoeg om te kunnen spreken van een echte grote tuin. Met een diepte van meer dan 20 meter mag de achtertuin niet tot de categorie “stadstuin” worden gerekend, maar is dit met recht een volwaardige tuin. Via de strook grond aan de zijkant van dit huis is deze achtertuin trouwens eenvoudig vanaf de straat te bereiken. En als dat nog niet genoeg is, is er op de 1e verdieping een heel fraai dakterras gerealiseerd dat bereikbaar is vanuit beide slaapkamers aan de achterzijde van de woning.

Voor de locatie hoef je het niet te laten, want die is echt helemaal top. In de Rochusbuurt in stadsdeel Stratum wordt nu eenmaal heel graag gewoond en dat heeft vooral met de uitstekende ligging ten opzichte van het stadscentrum te maken. Wie loopt er nu niet graag even de stad in om wat cultuur te snuiven, even lekker te gaan eten of tot in de late uurtjes te genieten in een van de gezellige uitgaansgelegenheden die Eindhoven te bieden heeft?

Video

Plattegronden (2)

PLATTEGROND
PLATTEGROND

Wijk statistieken

In deze buurt (Rochusbuurt) wonen 1.720 inwoners, heel Eindhoven (Gemeente Eindhoven) telt 226.868 inwoners.

De school

0,3km

Het kinderdagverblijf

0,2km

De supermarkt

0,2km

De dokter

0,3km

* Loopafstanden zijn gebaseerd op gemiddelden van de buurt

In de buurt

Stratum leren kennen?

Joris vertelt je er alles over

    Gaat dit hem worden? Super, Casper helpt je graag verder!