Terug naar overzicht Terug

Molvense Erven 97, Nuenen Vraagprijs €449.500,- Kosten koper

Reageer op deze woning

Omschrijving

RUIMTE IN OVERVLOED, INPANDIGE GARAGE EN KINDVRIENDELIJK GELEGEN

Houd je van klussen en ben je al tijden op zoek naar een woning die je helemaal kunt ombouwen tot jouw droomwoning…dan is dit je kans!

Dit zeer royale halfvrijstaande woonhuis in de Molvense Erven overtreft namelijk al je verwachtingen, zeker op het gebied van de enorme hoeveelheid ruimte. Grotere 2/1-kapwoningen zijn er in Nuenen eigenlijk niet te vinden en dat is ook wel te merken als je de woonkamer binnen loopt, want met een totale oppervlakte is dit L-vormige woongedeelte bijna 45 m2 groot en daar is de oppervlakte van de dichte keuken niet eens in meegenomen.

Op de begane grond bevindt zich ook nog een ruime ontvangsthal met meterkast, een gemoderniseerd toilet, een bijkeuken en een inpandige garage. De tuin aan de achterzijde is ongeveer 13 meter diep en door de flinke breedte van 10 meter is er ook hier ruimte in overvloed.

Ook op de 1e verdieping wordt duidelijk dat de woonoppervlakte van circa 166 m2 wel moet kloppen. Hier liggen namelijk 3 riante slaapkamers, waarvan er 1 ook nog eens toegang biedt tot het balkon aan de achterzijde. De badkamer is netjes, maar wel origineel en ook hier is er ruimte genoeg om alles wat je maar wenst te kunnen realiseren.

En dan denk je dat je alles hebt gehad, maar dan moet de mooiste slaapkamer nog komen. Via een grote voorzolder met veel bergruimte is de zolderslaapkamer te bereiken en dit is met een oppervlakte van meer dan 20 m2 de grootste slaapkamer in het hele huis (de ouderslaapkamer op de 1e verdieping is een fractie kleiner).

Samenvattend zetten wij enkele van de vele pluspunten van deze woning nog even voor je op een rij:

– Ligging op een mooi perceel van 286 m2
– Ideale woning voor een gezin met (oudere) kinderen
– Brede achtertuin met terras aan huis (deels overdekt)
– Een spectaculaire woonoppervlakte van maar liefst 166 m2
– Grote L-vorm woonkamer met haardpartij
– Van de woonkamer afgesloten keuken met aansluitend een bijkeuken
– Inpandig bereikbare garage met elektrisch bedienbare sectionaaldeur
– 4 riante slaapkamers, waarvan 1 met balkon
– Keurige badkamer die van alle gemakken is voorzien
– Goed onderhouden
– Geweldige ligging in een uiterst plezierige woonomgeving met rustige woonstraten (alleen bestemmingsverkeer) en veilige speelplekken voor kinderen
– Winkels in het centrum van Nuenen en in winkelcentrum Kernkwartier, meerdere basisscholen en een groot sportcomplex (Wettenseind) zijn binnen enkele fietsminuten te bereiken
– Gunstig gelegen ten opzichte van Eindhoven

Video

Plattegronden (3)

PLATTEGROND
PLATTEGROND
PLATTEGROND

Wijk statistieken

In deze buurt (Nuenen-Zuid) wonen 7.110 inwoners, heel Nuenen, Gerwen en Nederwetten (Gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten) telt 22.866 inwoners.

De school

0,6km

Het kinderdagverblijf

0,6km

De supermarkt

0,7km

De dokter

1,5km

* Loopafstanden zijn gebaseerd op gemiddelden van de buurt

In de buurt

    Gaat dit hem worden?

    Super! Casper Mol helpt je graag met de volgende stap.