Terug naar overzicht Terug

Lyndakkers 62, Nuenen Vraagprijs €320.000,- Kosten koper

Reageer op deze woning

Omschrijving

UITSTEKEND AFGEWERKTE VOOROORLOGSE 2/1-KAPWONING OP EEN RUSTIGE LOCATIE MET EEN GROOT BIJGEBOUW VAN CIRCA 60 M2

In het zuiden van Nuenen komt dit vooroorlogs huis beschikbaar. De fraaie uitstraling aan de buitenzijde met de karakteristieke voordeur is een voorproefje voor de afwerking aan de binnenzijde. Van de begane grond tot aan de 2e verdieping, nagenoeg alles is keurig, strak en smaakvol afgewerkt.

Bij binnenkomst is dit al direct te merken aan de mooie hal met de voordeur die is voorzien van een glas-in-lood-raam. In de sfeervolle woonkamer staat een zeer fraaie houtkachel en de openslaande deuren aan de achterzijde bieden toegang tot de achtertuin. De prachtige eikenhouten parketvloer loopt vanuit de hal door in de woonkamer en in de keuken.

De keuken bevindt zich in de aanbouw en de recentelijk vernieuwde SMEG-keukeninrichting is van alle gemakken voorzien. Vanuit hier is ook nog het gemoderniseerde toilet en de eerste badkamer te bereiken. De riante achtertuin heeft een diepte van ongeveer 19 meter en ligt op het westen. De vrije ligging en de volwassen bomen/beplanting zorgen hier voor erg veel privacy.

Aan de achterzijde is een groot bijgebouw gerealiseerd. De toegankelijkheid is optimaal door de aanwezigheid van een tweetal dubbele deuren. Een trap biedt toegang tot een enorme vliering waardoor de totale oppervlakte uitkomt op ongeveer 60 m2. Een ideale ruimte voor hobbyisten, klussers aan huis of voor thuiswerkers!

De 1e verdieping biedt plaats aan 3 volwaardige slaapkamers, alle voorzien van een mooie laminaatvloer. De badkamer mag zeker niet worden vergeten, want ook deze is nog niet zo lang geleden compleet gemoderniseerd en voorzien van een inloopdouche, een ligbad, een hangcloset en een wastafel. De afwerking is luxe met onder andere Grohe-kranen, een natuurstenen vloer en een designradiator.

Een vlizotrap op de overloop zorgt ervoor dat de royale bergzolder te bereiken is. Dit zorgt voor heel veel opbergmogelijkheden, maar eventueel zou hier een volwaardige slaapverdieping van kunnen worden gemaakt.

Tot slot spreekt ook de rustige ligging heel erg aan. Aan de voorzijde ligt een doodlopende straat die alleen bestemd is voor voetgangers en fietsers. Achter het fietspad liggen meerdere openbare parkeerplaatsen en een groot plein met gemeentelijk groen. Winkelcentrum “Kernkwartier” ligt nagenoeg om de hoek en hier bevinden zich onder andere een Albert Heijn en een Action. Het centrum van Nuenen bevindt zich op slechts een paar minuten fietsen en dit geldt ook voor sportpark Wettenseind (voetbal, tennis en korfbal), Strandbad Nuenen (Enode) en een tweetal bushaltes.

Wat verder belangrijk is om te weten:

De afgelopen jaren is nagenoeg de gehele woning gerenoveerd, waarbij onder andere de volgende zaken zijn vernieuwd/verbeterd:

* Zeer ruime, in najaar 2018 opnieuw aangelegde voortuin
* De vloer op de begane grond is geheel voorzien van een eikenhouten parketvloer (2014)
* De vloeren van de overloop/slaapkamers op de 1e verdieping zijn voorzien van laminaat (2014)
* Vernieuwde elektrische installatie (2014)
* Er is een nieuwe cv-installatie (inclusief radiatoren) geplaatst (2014)
* Realisatie van een vlizotrap op de overloop (2014)
* Complete modernisering van de badkamer op de 1e verdieping (2016)
* In de woonkamer is een nieuwe Dik Geurts houtkachel geplaatst (2017)
* Er is een nieuw gastentoilet met natuurstenen vloer en fontein gerealiseerd (2018)
* Installatie van een nieuwe hoogwaardige SMEG-keuken (2018)
* Het platte dak van de keuken is vernieuwd (2018)
* De spouwmuren zijn nageïsoleerd (2018)
* De voortuin is opnieuw aangelegd (2018)

Plattegronden (4)

PLATTEGROND
PLATTEGROND
PLATTEGROND
PLATTEGROND

Wijk statistieken

In deze buurt (Nuenen-Zuid) wonen 7.110 inwoners, heel Nuenen, Gerwen en Nederwetten (Gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten) telt 22.866 inwoners.

De school

0,6km

Het kinderdagverblijf

0,6km

De supermarkt

0,7km

De dokter

1,5km

* Loopafstanden zijn gebaseerd op gemiddelden van de buurt

In de buurt

    Gaat dit hem worden?

    Super! Joris Maas helpt je graag met de volgende stap.