Terug naar overzicht Terug

Goudhoeksland 69, Nuenen Vraagprijs €450.000,- Kosten koper

Reageer op deze woning

Omschrijving

– NOG MAAR 4 JAAR GELEDEN GEBOUWD VOLGENS HET NUL-OP-DE-METER-PRINCIPE (EPC IS LAGER DAN 0)
– RIANT PERCEEL VAN MAAR LIEFST 273 M2
– LUXE AFWERKING
– VERWARMEN EN KOELEN VIA EEN AARDWARMTEPOMP
– GROTE ACHTERTUIN MET LUXE TERRASOVERKAPPING
– AANGEBOUWDE STENEN GARAGE
– 3 COMFORTABELE SLAAPKAMERS EN EEN COMPLEET UITGEVOERDE BADKAMER OP DE 1E ETAGE
– EENVOUDIG TE REALISEREN 4E SLAAPKAMER OP DE 2E VERDIEPING
– ZEER FRAAIE LIGGING IN NIEUW GEBOUWDE WIJK MET GROTE, OUDE BOMEN

Deze uitstekend afgewerkte hoekwoning in de jonge woonwijk GerwenZO! heeft ontzettend veel te bieden. Dat zie je al direct aan de buitenzijde, want dit hoekhuis heeft heel veel karakter en dat komt met name doordat er bij het ontwerp een dikke knipoog is gemaakt naar het verleden.

Deze mooie vooroorlogse buitenkant wordt daarnaast ook nog eens gekoppeld aan een binnenzijde die eigenlijk vooruit loopt op de huidige tijd. Met een aardwarmtepomp, met de mogelijkheid om in de zomer te koelen, 12 zonnepanelen, een WTW-systeem en een optimaal isolatiepakket is deze woning helemaal klaar voor de toekomst. Deze hoekwoning mag dan ook met recht een “nul-op-de-meter”-woning worden genoemd, want al het elektraverbruik wordt in principe terugverdiend en daarmee blijft er meer geld over om echt van te leven… wie wil dat nu niet?

Dat is trouwens niet het enige dat deze relatief jonge woning extra interessant maakt. De indeling van het woongedeelte met o.a. een luxe keuken aan de voorzijde, openslaande deuren naar de tuin en een praktische provisiekast onder de trap is namelijk verrassend speels. Verder is de achtertuin voor een woning van deze leeftijd erg royaal en dat komt vooral door de enorme diepte van maar liefst 20 meter. De uitstraling is strak en modern met o.a. mooie, grote tuintegels (60×60) en vooral de zeer luxe uitgevoerde houten terrasoverkapping springt hier direct in het oog.

Vanuit de tuin kan de aan het huis gebouwde garage bereikt worden. De afwerking is erg compleet, want deze garage is voorzien van elektra, een uitstortgootsteen en openslaande deuren naar de oprit aan de voorzijde.

Voor de 1e verdieping geldt hetzelfde als voor de begane grond, want hier bevinden zich in totaal 3 fraaie slaapkamers en een grote badkamer. De badkamer is eigentijds uitgevoerd in een neutrale kleurstelling en de afwerking is natuurlijk van een hoog niveau. Het ontbreekt je hier, met een inloopdouche, een ligbad, een hangend toilet en een dubbele wastafel in meubel, aan helemaal niets.

De 2e verdieping is misschien wel het meest verrassend. Deze verdieping is namelijk ongekend ruim en de hoogte is fenomenaal. Dit komt natuurlijk door de steile, hoge kap en dit biedt enorm veel indelingsmogelijkheden. Door de aanwezigheid van een tweetal ramen is hier zeer eenvoudig een 4e slaapkamer te realiseren. Daarnaast bevinden zich hier ook de verschillende technische installaties en zijn de opbergmogelijkheden hier ongekend (onder andere in de op maat gemaakte inbouwkast met de WTW-unit).

Gerwen ZO! is nog niet zo heel erg lang geleden gebouwd aan de rand van de bebouwde kom van Gerwen. De wijk ademt heel veel rust uit en kinderen kunnen zich vermaken op het speelveldje dat in deze nieuwe buurt is aangelegd. De woningen in de wijk zijn gebouwd in de stijl van de jaren ’30 en doordat er geen enkele woning hetzelfde is, is er een zeer afwisselend straatbeeld ontstaan. Daarnaast zijn een aantal prachtige, bestaande bomen geïntegreerd in het nieuwbouwplan, waardoor er in deze fijne woonbuurt al vanaf het begin een erg groen karakter is ontwikkeld.

Het fraaie kerkdorp Gerwen biedt daarnaast volop mogelijkheden tot recreëren (prachtig natuurgebied aan de rand van de bebouwde kom). In de directe nabijheid bevinden zich meerdere sportparken en een brede school. Het dorp beschikt over een busverbinding met Nuenen/Eindhoven en op slechts enkele minuten fietsen ligt het centrum van Nuenen.

Enkele belangrijke kenmerken:

– Hoekwoning met een mooie, karakteristieke uitstraling (o.a. door de zeer fraaie gedraaide kap);
– Aangebouwde stenen garage;
– Nagenoeg nieuw en uitstekend afgewerkt;
– Gebouwd volgens het nul-op-de-meter-principe (aardwarmtepomp, 12 zonnepanelen en geheel voorzien van vloerverwarming/-koeling);
– Luxe uitgevoerde keuken en hoogstaande afwerking van toilet en badkamer;
– Mooie hoge plafonds en hoge binnendeuren;
– De wanden en plafonds in de gehele woning zijn strak afgewerkt (stucwerk/spuitwerk);
– Prachtige tegelvloer op de begane grond en de vloer op de 1e en 2e verdieping is uitgevoerd met een erg mooie laminaatvloer voorzien van een witte, hoge plint;
– Hardhouten kozijnen met draai-/kantelramen, alle voorzien HR +/+ beglazing;
– Een raam in de voor- en de achtergevel op de 2e verdieping;
– De vloerverwarming op de slaapkamers, de badkamer en op de 2e verdieping zijn bedienbaar met een eigen thermostaat (na-regeling);
– Optimaal geïsoleerd;
– Uitgebreide elektrische installatie, pv-installatie (met omvormer) en een glasvezelaansluiting;
– Ruim aantal openbare parkeerplaatsen in de directe nabijheid van de woning.

Video

Plattegronden (4)

PLATTEGROND
PLATTEGROND
PLATTEGROND
PLATTEGROND

In de buurt

Nuenen leren kennen?

Casper vertelt je er alles over

    Gaat dit hem worden? Super, Casper helpt je graag verder!