Terug naar overzicht Terug

Goudhoeksland 32, Nuenen Vraagprijs €350.000,- Kosten koper

Reageer op deze woning

Omschrijving

– NAGENOEG NIEUW, BOUWJAAR 2019
– GEBOUWD VOLGENS HET NUL-OP-DE-METER-PRINCIPE (EPC IS LAGER DAN 0)
– LUXE AFWERKING
– VERWARMEN EN KOELEN VIA EEN AARDWARMTEPOMP
– SPEELSE INDELING MET Z-VORM WOONKAMER OP DE BEGANE GROND
– 3 COMFORTABELE SLAAPKAMERS EN EEN COMPLEET UITGEVOERDE BADKAMER OP DE 1E ETAGE
– ENORME 4E SLAAPKAMER OP DE 2E VERDIEPING
– ZEER FRAAIE LIGGING IN NIEUW GEBOUWDE WIJK MET GROTE, OUDE BOMEN

Deze uitstekend afgewerkte hoekwoning in de jonge woonwijk GerwenZO! heeft ontzettend veel te bieden. Aan de buitenzijde heeft dit hoekhuis heel veel karakter en dat komt name doordat er bij het ontwerp een dikke knipoog is gemaakt naar het verleden.

Deze mooie vooroorlogse buitenkant wordt daarnaast ook nog eens gekoppeld aan een binnenzijde die eigenlijk vooruit loopt op de huidige tijd. Met een aardwarmtepomp, vloerverwarming met de mogelijkheid om in de zomer te koelen, 12 zonnepanelen, een WTW-systeem en een optimaal isolatiepakket is deze woning helemaal klaar voor de toekomst.

Deze hoekwoning mag dan ook met recht een “nul-op-de-meter”-woning worden genoemd. Al het elektraverbruik wordt dus in principe terugverdiend en daarmee blijft er meer geld over om echt van te leven… wie wil dat nu niet?

Dat is trouwens niet het enige dat deze recent gebouwde woning extra interessant maakt. De indeling van het woongedeelte met o.a. een luxe keuken aan de voorzijde, openslaande deuren naar de tuin en een praktisch portaal aan de achterzijde is namelijk verrassend speels en zeker niet traditioneel. Verder is de achtertuin strak en modern aangelegd.

Voor de 1e verdieping geldt hetzelfde als voor de begane grond, want hier bevinden zich in totaal 3 fraaie slaapkamers en een grote badkamer. De badkamer is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling en de afwerking is natuurlijk hagelnieuw en erg modern. Het ontbreekt je hier, met een inloopdouche, een ligbad, een hangend toilet en een wastafel in meubel, aan helemaal niets.

De 2e verdieping is misschien wel het meest verrassend. Deze verdieping is namelijk ongekend ruim en de hoogte is fenomenaal. Dit komt natuurlijk door de steile, hoge kap en dit biedt enorm veel (berg)mogelijkheden. Op de voorzolder bevinden zich de verschillende technische installaties. De meteen al gecreëerde 4e slaapkamer is royaal en uitgerust met een dakraam.

Gerwen ZO! is nog niet zo lang geleden gebouwd aan de rand van de bebouwde kom van Gerwen. De wijk ademt heel veel rust uit en kinderen kunnen zich vermaken op het speelveldje aan het einde van de straat. De woningen in de wijk zijn gebouwd in de stijl van de jaren ’30 en doordat er geen enkele woning hetzelfde is, is er een zeer afwisselend straatbeeld ontstaan. Daarnaast zijn een aantal prachtige, bestaande bomen geïntegreerd in het nieuwbouwplan, waardoor er in deze fijne woonbuurt al vanaf het begin een erg groen karakter is ontwikkeld.

Het fraaie kerkdorp Gerwen biedt daarnaast volop mogelijkheden tot recreëren (prachtig natuurgebied aan de rand van de bebouwde kom). In de directe nabijheid bevinden zich meerdere sportparken en een brede school. Het dorp beschikt over een busverbinding met Nuenen/Eindhoven en op slechts enkele minuten fietsen ligt het centrum van Nuenen.

Enkele belangrijke kenmerken:

– Hoekwoning met een mooie, karakteristieke uitstraling;
– Nagenoeg nieuw en uitstekend afgewerkt;
– Gebouwd volgens het nul-op-de-meter-principe (warmtepomp, 12 zonnepanelen en geheel voorzien van vloerverwarming/-koeling);
– Het aantal zonnepanelen is uit te breiden naar 15;
– Mooie hoge plafonds en hoge binnendeuren;
– De wanden en plafonds in de gehele woning zijn strak afgewerkt;
– Prachtige PVC-vloeren op de begane grond en de 1e verdieping;
– Keurige laminaatvloer op de zolderverdieping;
– Hardhouten kozijnen met draai-/kantelramen, alle voorzien HR +/+ beglazing;
– Dakraam in de zolderkamer op de 2e verdieping;
– De vloerverwarmimg op de slaapkamers en op de 2e verdieping zijn bedienbaar met een eigen thermostaat (na-regeling);
– Optimaal geïsoleerd;
– Uitgebreide elektrische installatie, pv-installatie (met omvormer) en een glasvezelaansluiting;
– De ramen aan de achterzijde op de 1e verdieping zijn uitgevoerd met rolluiken;
– Er is een zonnescherm en een buitenkraan geïnstalleerd in de achtertuin;
– Ruim aantal openbare parkeerplaatsen in de directe nabijheid van de woning.

Video

Plattegronden (4)

PLATTEGROND
PLATTEGROND
PLATTEGROND
PLATTEGROND

In de buurt

    Gaat dit hem worden?

    Super! Casper helpt je graag met de volgende stap.