Terug naar overzicht Terug

Generaal Chasselaan 8, Eindhoven Vraagprijs €450.000,- Kosten koper

Reageer op deze woning

Omschrijving

– GEBOUWD IN HET BEGIN VAN DE JAREN ’90
– UITGEBOUWD OP DE BEGANE GROND
– UITSTEKENDE LIGGING
– OP HOOG NIVEAU AFGEWERKT
– WOONKAMER VAN BIJNA 40 m2
– INPANDIGE GARAGE/BERGING
– 3 VOLWAARDIGE SLAAPKAMERS
– EENVOUDIG OM EEN 4E SLAAPKAMER TE REALISEREN
– FRAAIE, BREDE ACHTERTUIN MET TERRASOVERKAPPING

Zomaar enkele van de vele voordelen die deze mooie 2/1-kapwoning je te bieden heeft. De ligging aan een rustige en kindvriendelijke straat maakt deze woning extra interessant. Kinderen kunnen hier veilig spelen, maar zij kunnen ook terecht op het om de hoek van de straat gelegen speelveld.

En dat is nog maar het begin. Aan de achterkant is deze woning namelijk ruim 10 jaar geleden flink uitgebouwd. De woonoppervlakte op de begane grond is hierdoor spectaculair toegenomen en alleen de woonkamer is daardoor alleen al bijna 40 m2 groot. Dit biedt vele indelingsmogelijkheden en de uitbouw aan de achterzijde zorgt voor extra veel sfeer!

De semi-open keuken is naar de achterzijde verplaatst en met een oppervlakte van ongeveer 16 m2 ongekend groot. In 2004 is de keukeninrichting vernieuwd en deze is nog altijd modern, neutraal van kleur en voorzien van alle benodigde apparatuur. Aansluitend aan de woonkeuken is een praktische bijkeuken gesitueerd en via deze bijkeuken kan de garage/berging binnendoor worden bereikt.

Met 3 grote slaapkamers en een badkamer is de 1e verdieping eveneens ongekend ruim. De ouderslaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en beschikt over een sfeervol Frans balkon. Voorheen waren dit 2 aparte slaapkamers en deze situatie kan eventueel in ere worden hersteld. De 2e slaapkamer ligt aan de achterzijde van het huis en is door de aanwezigheid van een dakkapel eveneens verrassend ruim.

De meest in het oog springende slaapkamer op deze verdieping ligt echter boven de garage. Deze 3e slaapkamer is namelijk vanuit de badkamer direct toegankelijk gemaakt. Dit is waarschijnlijk ook meteen de grootste slaapkamer van het huis en deze kamer lijkt zelfs extra ruim door de hoge schuine kap.

Verder mogen het aparte toilet en de badkamer natuurlijk niet worden vergeten. Beide ruimtes zijn recentelijk gemoderniseerd en hebben dan ook een luxe uitstraling. De badkamer is van alle gemakken voorzien met onder andere een inloopdouche voorzien van regendouche.

Naast het realiseren van een 4e slaapkamer op de 1e verdieping is het ook mogelijk om op de 2e verdieping een riante zolderslaapkamer te creëren. In potentie is het dus mogelijk dat deze 2/1-kapwoning over maar liefst 5 slaapkamers kan beschikken. Hier bevinden zich de cv-ketel en de aansluiting voor de wasapparatuur (op stahoogte). De in beide vertrekken aanwezige ruimte achter de knieschotten biedt tot slot erg veel bergmogelijkheden.

Tuinliefhebbers zullen de fraai aangelegde achtertuin erg waarderen. Het grote zonneterras dat grenst aan het huis is voorzien van een fraaie. luxe terrasoverkapping en aan de achterzijde is een 2e terras met een houten overkapping gerealiseerd. Het mooie kunstgras gazon hoeft niet te worden onderhouden en de prachtige bomen/beplanting geven deze tuin een erg groen karakter.

De woning is tenslotte gelegen op een aantrekkelijke woonlocatie in Woensel op korte afstand van Winkelcentrum Woensel alsmede van de Woenselse Markt/Kruisstraat, de Karpendonkse Plas, TU/e, de Fontys Hogescholen, ASML, High Tech Campus, doktersposten, diverse (basis)scholen, bushalte, sportaccommodaties, het Maxima Medisch Centrum, het Catharinaziekenhuis en de uitvalswegen. Het centrum van Eindhoven alsmede het Centraal Station zijn op ca. 10 fietsminuten afstand gelegen.

Extra informatie:

– Uitstekende afwerking van wanden, plafonds en vloeren in de gehele woning
– De woning is volledig geïsoleerd en alle kozijnen zijn voorzien van HR++-glas (m.u.v. toiletraampje en glas in de tuindeur in de garage)
– De aansluiting voor de wasmachine bevindt zich in de bijkeuken
– Er is mechanische ventilatie toegepast
– HR cv-ketel (Nefit Ecomline, bouwjaar circa 2006)
– De oprit biedt plaats aan 2 auto’s
– HOV-halte om de hoek (binnen 5 minuten op het station in Eindhoven)

Video

Plattegronden (4)

PLATTEGROND
PLATTEGROND
PLATTEGROND
PLATTEGROND

Wijk statistieken

In deze buurt (Generalenbuurt) wonen 5.415 inwoners, heel Eindhoven (Gemeente Eindhoven) telt 226.868 inwoners.

De school

0,6km

Het kinderdagverblijf

0,4km

De supermarkt

0,7km

De dokter

0,7km

* Loopafstanden zijn gebaseerd op gemiddelden van de buurt

In de buurt

    Gaat dit hem worden?

    Super! Casper Mol helpt je graag met de volgende stap.