Terug naar overzicht Terug

Gaailaan 3, Eindhoven Vraagprijs €609.500,- k.k.

Reageer op deze woning

Omschrijving

Wil je wonen op een van de mooiste locaties van Eindhoven op een steenworp afstand van het bruisende centrum? Dit grote karaktervolle jaren ’30 herenhuis met diepe tuin in het gewilde “Villapark” kan zomaar jouw droomhuis zijn!

In het gewilde “Villapark” komt deze ruime jaren ’30 woning met diepe tuin en berging beschikbaar voor een nieuwe eigenaar. In deze woning is het karakter nog geheel bewaard gebleven en zijn de kenmerkende stijl elementen zoals de originele paneeldeuren, lambrisering, vloeren en ramen nog aanwezig. De woning is al grotendeels geprepareerd voor verdere afbouwwerkzaamheden. De nieuwe eigenaar kan nog geheel zijn of haar eigen keuzes maken.

Met een frontbreedte van bijna 7 meter is dit met recht een herenhuis. Er is volop ruimte en alle vertrekken voelen royaal aan. Vanuit de hal met fraaie vestibule met tegel lambrisering zijn de diverse ruimtes bereikbaar. De grote woonkamer met haard is voorzien van een fraaie visgraat parketvloer en heeft de kenmerkende raampartijen met glas-in-roede verdeling. Aan de achterzijde is er middels tuindeuren toegang tot de achtertuin. De muur tussen de keuken is reeds verwijderd waardoor er nog meer licht en ruimtelijk gevoel is gecreëerd. De open keuken met granito vloer is voorzien van een strakke moderne keukenopstelling (2015) met o.a. een vaatwasser. Voor de wijnliefhebbers biedt deze woning ook nog een echte royale manshoge kelder.

Vanuit de overloop op de eerste verdieping zijn de slaapkamers en badkamer bereikbaar. Aan de voorzijde bevindt zich een slaapkamer van circa 16 m2 met inbouwkasten en aansluit mogelijkheid voor een vaste wastafel. De masterbedroom is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en is circa 20 m2. Ook deze kamer is voorzien van inbouwkasten. De derde slaapkamer is eveneens aan de achterzijde gesitueerd en heeft een goede maatvoering. De badkamer is aan de voorzijde gelegen en geheel klaar voor verdere afwerking. De toiletruimte is separaat van de badkamer.

Middels een vaste trap is de overloop op de 2e verdieping te bereiken, waar je wordt verrast door de lichtinval van de originele lichtstraat. Aansluitend bevinden zich hier nog 3 goede slaapvertrekken en de aparte wasruimte. De 2 grote slaapvertrekken zijn beiden voorzien van een dakkapel. Vanuit de kleinere 3 slaapkamer is middels een luik de berg vliering bereikbaar.

De diepe achtertuin is op het oosten gesitueerd en voorzien van een achterom.

De ligging van deze woning is ideaal. Het gewilde “Villapark” kenmerkt zich door de groene opzet met fraaie bomen en straatjes en lanen. Alle voorzieningen bevinden zich echter op een een steenworp afstand. Winkels, scholen, het stadscentrum, centraal station en uitvalswegen zijn snel en eenvoudig te bereiken.

Algemeen:
– Gelegen in het gewilde “Villapark”
– Rustige autoluwe woonstraat
– Diepe tuin met achterom
– Karakteristieke jaren ’30 elementen zijn nog aanwezig
– Uitstekende maatvoering
– Constructief een solide woning (bouwkundig rapport beschikbaar)
– Koper kan de woning nog geheel naar wens afwerken
– Snel te aanvaarden
– Deze woning moet je gezien hebben.

Plattegronden (5)

Wijk statistieken

In deze buurt (Villapark) wonen 2.050 inwoners, heel Eindhoven (Gemeente Eindhoven) telt 226.868 inwoners.

De school

0,4km

Het kinderdagverblijf

0,3km

De supermarkt

0,6km

De dokter

0,6km

* Loopafstanden zijn gebaseerd op gemiddelden van de buurt

In de buurt

    Gaat dit hem worden?

    Super! Joris Maas helpt je graag met de volgende stap.