Terug naar overzicht Terug

Drijffhoutstraat 30, Eindhoven Vraagprijs €400.000,- Kosten koper

Reageer op deze woning

Omschrijving

IN 2016 VOLLEDIG VERBOUWD, LIGGING OP EEN HOEKPERCEEL EN EEN VRIJSTAANDE GARAGE

STRAKKE AFWERKING!!!

De afwerking van deze fraaie hoekwoning is strak en modern. Naast een luxe uitgevoerde keukeninrichting met alle gewenste apparatuur zijn ook de badkamer en het toilet zeer smaakvol afgewerkt.

Verder zijn alle vloeren, wanden en plafonds zijn in een nieuw en strak jasje gestoken. Daarnaast is de complete elektrische installatie vernieuwd, is er een airconditioningsunit geplaatst in 1 van de slaapkamers en zijn er op de begane grond al voorbereidingen getroffen om vloerverwarming aan te leggen. Ook wat betreft de isolerende voorzieningen zijn er verbeteringen aangebracht, want het dak is na-geïsoleerd en de (grotendeels kunststof) kozijnen zijn voorzien van HR-beglazing.

OP MAAT GEMAAKT

Bergruimte: je hebt altijd behoefte aan meer. Naast de zeer uitgebreide mogelijkheden om in de vrijstaande stenen garage spullen op te bergen, zijn er op de zolderverdieping meerdere op maat gemaakte inbouwkasten gemaakt. Een van deze ingebouwde kasten is zelfs uitgevoerd met een wastafel en door zowel de cv-ketel als de wasmachine in de kasten te integreren, zijn deze apparaten op een zeer fraaie manier uit het zicht geplaatst. Er mag dus wel gezegd worden dat dit op maat gemaakte meubilair echt iets toevoegt aan deze zeer fraaie hoekwoning.

EXTRA SLAAPKAMER

De tweede verdieping is niet alleen bijzonder vanwege de ingebouwde kastruimte. Deze verdieping is bereikbaar middels een vaste trap en het dak is geïsoleerd. Door de aan de achterzijde geplaatste dakkapel is de open zolderkamer ideaal om te gebruiken als 4e slaap- of werkkamer.

HOEKPERCEEL EN EEN GARAGE

De ligging op een hoekperceel aan een brede straat zorgt voor een enorm gevoel van vrijheid. Bijkomend voordeel is dat er door die ligging in het verleden een garage kon worden gerealiseerd. Ideaal dus voor de hobbyisten en klussers of voor mensen die hun auto graag veilig en overdekt willen parkeren.

De ligging van de tuin op het zuidoosten is natuurlijk heerlijk. Zonaanbidders zullen volop aan hun trekken komen op het zonneterras en als het dan toch iets te warm wordt kan de zonwering uitkomst bieden.

LOCATIE, LOCATIE, LOCATIE…

Over de woonomgeving kunnen we kort zijn. Dit mooie hoekhuis ligt zeer centraal en daardoor zijn zowel de binnenstad als de bruisende Woenselse Markt/Kruisstraat heel erg makkelijk te bereiken. Op korte afstand bevinden zich verder het Catharina Ziekenhuis, Winkelcentrum WoensXL, het grootste sportcomplex van Eindhoven (met onder andere een voetbalvereniging, het Ottenbad en een van de grootste tennisverenigingen van Eindhoven) en meerdere scholen.

WAT VERDER NOG VAN BELANG IS:

– Strak gestucte wanden en plafonds op iedere verdieping;
– De vloeren in de gehele woning zijn afgewerkt met een mooie laminaatvloer;
– Hoogglans witte keuken (2016) met o.a. een oven, een koelkast, een vaatwasser en een 5-pits gaskookplaat met wokbrander aan de zijkant;
– Luxe uitgevoerd toilet met witte wandtegels en zwarte vloertegels (doorlopend in de achterwand van het hangcloset);
– Voor de badkamer geldt hetzelfde, maar hier zijn de vloertegels antracietkleurig;
– De badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche (voorzien van regendouche), hangcloset en een dubbele waskom op een houten meubel;
– De achtertuin is toegankelijk vanaf de straat door middel van een poort aan de zijkant;
– De kozijnen zijn grotendeels uitgevoerd in kunststof;
– Dakisolatie en nagenoeg geheel voorzien van HR++-glas;
– Airconditioningsunit in 1 van de slaapkamers;
– Glasvezelaansluiting;
– HR cv combi-ketel (Intergas HRE, bouwjaar 2016);
– De dakkapel op de 2e verdieping is tegen de nok aan geplaatst. Het is niet zeker of hier een vergunning voor nodig was en uiteindelijk is deze vergunning ook niet aangevraagd;
– Het is eenvoudig om vloerverwarming te installeren op de begane grond (de voorbereidingen hiervoor zijn al getroffen).

Video

Plattegronden (4)

PLATTEGROND
PLATTEGROND
PLATTEGROND
PLATTEGROND

Wijk statistieken

In deze buurt (Mensfoort) wonen 3.095 inwoners, heel Eindhoven (Gemeente Eindhoven) telt 226.868 inwoners.

De school

0,5km

Het kinderdagverblijf

0,3km

De supermarkt

0,3km

De dokter

0,4km

* Loopafstanden zijn gebaseerd op gemiddelden van de buurt

In de buurt

Woensel leren kennen?

Gerben vertelt je er alles over

    Gaat dit hem worden? Super, Casper helpt je graag verder.