Terug naar overzicht Terug

De Zandschel 49, Nuenen Vraagprijs €375.000,- Kosten koper

Reageer op deze woning

Omschrijving

HOEKWONING, UITBOUW OVER DE VOLLE BREEDTE EN EEN ROYAAL BIJGEBOUW MET EEN OPPERVLAKTE VAN RUIM 20 M2

Deze uitstekend afgewerkte hoekwoning in het zuiden van Nuenen heeft veel meer te bieden dan je denkt. En dat geldt niet alleen voor de woning op zich, want ook de ligging zal heel erg veel mensen tot de verbeelding spreken. De ruim opgezette straat is echt ideaal voor kinderen. Direct aan de achterzijde van dit mooie huis ligt namelijk een brede groenstrook met diverse grote gazons waar veilig gespeeld kan worden. Bijkomend voordeel is dat de inkijk vanaf de achterzijde minimaal is en beter kan het dus eigenlijk niet.

Voor de woning zelf geldt eigenlijk hetzelfde als voor de woonomgeving. De indeling is traditioneel, maar bovenal heel praktisch en doelmatig. Er is verder ruimte in overvloed en dat geldt specifiek voor de begane grond die aan de achterzijde over de volle breedte is uitgebouwd. waardoor alleen de woonkamer al meer dan 38 m2 groot is. Een loopdeur biedt hier toegang tot de achtertuin en de compleet uitgevoerde, moderne keuken bevindt zich aan de voorzijde van dit hoekhuis.

Op de 1e verdieping liggen in totaal 3 slaapkamers. De slaapkamers zijn stuk voor stuk ruim bemeten en doordat de oppervlakte van alle kamers erg dicht bij elkaar ligt, is er ook echt sprake van 3 volwaardige slaapkamers. Het spreekt voor zich dat er zich ook een badkamer op deze verdieping bevindt. De afwerking van de badkamer is tijdloos en de uitvoering is compleet met onder andere een wastafel in meubel, een ligbad met glazen douchescherm en een hangcloset.

Op de 2e verdieping is er daarnaast een erg mooie 4e slaapkamer gerealiseerd. Op de voorzolder bevinden zich naast de nodige bergruimte achter de schotten ook nog de aansluiting voor de wasapparatuur, de cv-ketel en de unit t.b.v. de mechanische ventilatie.

De achtertuin is onderhoudsarm aangelegd. Grote antracietkleurige tegels geven deze tuin een eigentijdse uitstraling en onder de luxe terrasoverkapping kan er al vroeg in het voorjaar buiten worden gezeten. Aan de zijkant is een poort gerealiseerd en tegen de achtergrens van het perceel bevindt zich en meer dan riante berging met een oppevlakte van circa 21 m2. De berging is bovengemiddeld goed afgewerkt, geheel geïsoleerd en van alle gemakken voorzien (elektra, water en verwarming).

Aan parkeerplaatsen is er trouwens geen gebrek, want aan de voorzijde ligt een parkeerplaats op eigen terrein en er is een groot aantal openbare plaatsen beschikbaar in de straat. Dit geldt overigens ook voor de vele voorzieningen in de buurt van deze fraaie woning. Op slechts enkele minuten lopen ligt een brede school en ook het overdekte winkelcentrum “Kernkwartier” (met o.a. vestigingen van Jumbo, Action en Lidl) en sportpark “Wettenseind” (voetbal, tennis, korfbal) zijn eenvoudig te voet te bereiken. Natuurliefhebbers komen tenslotte aan hun trekken in het natuurgebied dat om strandbad Nuenen heen ligt.

Algemeen:

– Uitstekend onderhouden hoekwoning;
– Eigen parkeerplaats aan de voorzijde;
– Riante, geheel geïsoleerde en verwarmde berging;
– Ontvangsthal met meterkast en bergruimte onder de trapopgang;
– Nette toiletruimte voorzien van hangcloset en fontein;
– Over de volle breedte uitgebouwde woonkamer met tegelvloer met vloerverwarming;
– Keuken aan de voorzijde voorzien van uitgebreide inrichting met (inbouw)apparatuur;
– Onderhoudsarm aangelegde achtertuin met achterom aan de zijkant en terras voorzien van luxe terrasoverkapping;
– Overloop;
– 3 nagenoeg gelijkwaardige slaapkamers op de 1e verdieping;
– In neutrale kleur uitgevoerde badkamer voorzien van ligbad met douchemogelijkheid, hangcloset en wastafel in meubel;
– Voorzolder met aansluiting wasmachine en opstelling en cv combi-ketel (Vaillant HR, bouwjaar 2003);
– Mooie 4e slaapkamer op zolder voorzien van dakraam en bergruimte achter knieschotten;
– Alle wanden en plafonds zijn keurig afgewerkt (stucwerk, spachtelputz en behang);
– Op de 1e en 2e verdieping ligt een mooie vloerbedekking;
– Voorzien van dak-, vloer- en spouwmuurisolatie;
– De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en voorzien van dubbele beglazing (gedeeltelijk HR++-beglazing);
– Op diverse plaatsen zijn de ramen uitgerust met rolluiken;
– Uitstekende ligging aan een rustige straat in het zuiden van Nuenen;
– Vrije ligging aan de achterzijde door het aangrenzende groenvoorziening;
– In een straal van enkele honderden meters rondom deze woning bevinden zich een winkelcentrum (Kernkwartier), een brede school, een school voor het voortgezet onderwijs, meerdere bushaltes, het natuurgebied rondom strandbad Nuenen en een groot sportpark (Wettenseind).

Video

Plattegronden (4)

PLATTEGROND
PLATTEGROND
PLATTEGROND
PLATTEGROND

Wijk statistieken

In deze buurt (Nuenen-Zuid) wonen 7.110 inwoners, heel Nuenen, Gerwen en Nederwetten (Gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten) telt 22.866 inwoners.

De school

0,6km

Het kinderdagverblijf

0,6km

De supermarkt

0,7km

De dokter

1,5km

* Loopafstanden zijn gebaseerd op gemiddelden van de buurt

In de buurt

Nuenen leren kennen?

Casper vertelt je er alles over

    Gaat dit hem worden? Super! Casper helpt je graag verder.