Terug naar overzicht Terug

De Daal 19, Nuenen Vraagprijs €389.000,- Kosten koper

Reageer op deze woning

Omschrijving

ROYALE 2/1-KAPWONING, GARAGE VAN CIRCA 30 M2 EN EEN TUIN OP HET ZUIDOOSTEN

In een gewilde en kindvriendelijke woonstraat in Gerwen komt dit solide en degelijk gebouwde woonhuis met een grote vrijstaande garage beschikbaar. Deze halfvrijstaande woning heeft veel meer te bieden dan je zou denken.

Dit komt op de begane grond ondermeer tot uitdrukking in de riante L-vormige woonkamer met een oppervlakte van maar liefst 35 m2. De travertin vloer in het eetgedeelte contrasteert op een hele mooie manier met de parketvloer in de verlaagde woonkamer. Tussen het woon- en het eetgedeelte in is een robuuste haardpartij gerealiseerd. Door het hoogteverschil lijkt het plafond in de woonkamer extra hoog en door de vele ramen komt er van alle kanten licht binnen, waardoor het gevoel van ruimte op 2 manieren wordt versterkt.

In de aanbouw aan de achterzijde ligt de keuken met een keurige keukeninrichting in hoekopstelling en alle gewenste apparatuur. Ook hier zorgen meerdere raampartijen voor veel lichtinval en een optimaal contact met de achtertuin. De ligging van deze tuin, op het zuidoosten, is ideaal en onder de fraaie terrasoverkapping is het gedurende het grootste gedeelte van het jaar mogelijk om lekker buiten te zitten.

Naast een houten berging is er vanuit de tuin ook een vrijstaande garage te bereiken. Door de bovengemiddeld grote oppervlakte van ongeveer 30 m2 en doordat de garage verwarmd kan worden, is deze ruimte ideaal voor hobbyisten of klussers. Aansluitend aan de garage bevindt zich een carport, waardoor een auto eenvoudig vorstvrij en droog kan worden geparkeerd. Op de opvallend lange oprit kunnen overigens nog wel 2 auto’s meer worden geparkeerd.

De 1e verdieping bestaat uit een L-vorm overloop, 3 extreem ruime slaapvertrekken en een badkamer. 2 van deze slaapkamers beschikken over ingebouwde kasten en in 1 van deze ruimtes is zelfs een wastafel geplaatst. De badkamer is afgewerkt in een lichte kleur en biedt plaats aan een ligbad, een douche, een vrijhangend toilet en een wastafel.

Waarschijnlijk springt de 2e verdieping wel het meest in het oog. Naast een hele grote voorzolder die kan worden gebruikt als werk- of speelruimte is er een prachtige 4e slaapkamer gerealiseerd. Vanuit deze slaapkamer is een fraai dakterras te bereiken en dat maakt deze slaapkamer extra bijzonder. Tot slot zijn er op deze verdieping tal van opbergmogelijkheden en is er een aparte stook-/wasruimte aanwezig.

De rustige ligging, op korte afstand van een veilige speelplek voor kinderen, spreekt veel mensen/gezinnen aan. De Daal is een wat rustige, doorgaande weg met in eigen beheer gebouwde woningen. Opvallend in deze straat zijn voornamelijk de zeer diepe voortuinen, waardoor de woningen over het algemeen best ver van de straat af liggen.

Het mooie kerkdorp Gerwen beschikt over een zeer actief verenigingsleven voor jong en oud. Diverse voorzieningen zoals een basisschool, kinderopvang, een fysiotherapeut en sportfaciliteiten (o.a. voetbal en tennis) bevinden zich op loopafstand van deze woning en natuurliefhebbers komen volop aan hun trekken in een van de diverse prachtige natuurgebieden die om het dorp heen liggen.

Het gezellige centrum van Nuenen met winkels, restaurants, culturele activiteiten en een groot medisch centrum met apotheek ligt dichterbij dan u denkt (slechts 10 tot 15 fietsminuten). Doordat er een bushalte is gerealiseerd aan de rand van het dorp en door de centrale ligging tussen Eindhoven en Helmond zijn ook de verbindingen met de rest van de regio uitstekend.

Alles nog even op een rij:

– Degelijk gebouwd en royaal qua afmetingen (meer dan 140 m2 woonoppervlakte);
– Grote ontvangsthal met meterkast en keurig afgewerkt toilet;
– Royale woon-/eetgedeelte met hoogteverschil, veel lichtinval en een centraal gesitueerde haard;
– Keuken in uitbouw voorzien van keuken in hoekopstelling en alle gewenste apparatuur;
– 3 royale slaapvertrekken van ruim 10 m2, ruim 12 m2 en bijna 13 m2;
– Tuin op het zuidoosten met poort naar de oprit;
– Houten berging met fraai aangebouwde terrasoverkapping;
– Vrijstaande stenen garage van maar liefst 30 m2 voorzien van verwarming, een stalen kanteldeur, aparte loopdeur en elektra;
– Enorme oprit met carport met voldoende plaats voor het parkeren van meerdere auto’s;
– De ouderslaapkamer en de slaapkamer aan de achterzijde zijn uitgevoerd met meerdere ingebouwde kasten;
– Comfortabele badkamer met ligbad, hangcloset, douche en wastafel;
– Grote voorzolder met heel veel bergruimte en opstelling cv-apparatuur (Ferroli Blue Sense 32 HR, bouwjaar 2015);
– Riante 4e slaapkamer met dakterras op de 2e verdieping;
– Voorzien van dakisolatie en de spouwmuren zijn na-geïsoleerd;
– De kozijnen zijn deels uitgevoerd met dubbele beglazing;
– Grote diversiteit in muur- en vloerafwerking en de plafonds in de woning zijn strak afgewerkt;
– Travertin vloerafwerking gecombineerd met een parketvloer op de begane grond;
– Er is een kant en klaar plan beschikbaar om de woning op de 1e verdieping nog een stuk uit te bouwen (op de carport).

Video

Plattegronden (4)

PLATTEGROND
PLATTEGROND
PLATTEGROND
PLATTEGROND

Wijk statistieken

In deze buurt (Gerwen) wonen 1.735 inwoners, heel Nuenen, Gerwen en Nederwetten (Gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten) telt 22.866 inwoners.

De school

0,5km

Het kinderdagverblijf

0,5km

De supermarkt

2,4km

De dokter

2,1km

* Loopafstanden zijn gebaseerd op gemiddelden van de buurt

In de buurt

Nuenen leren kennen?

Casper vertelt je er alles over

    Gaat dit hem worden?

    Super! Casper helpt je graag met de volgende stap.