Terug naar overzicht Terug

Beekstraat 36A Bnr 3, Nuenen Vraagprijs €540.000,- Vrij op naam

Reageer op deze woning

Omschrijving

LET OP: GELIJKVLOERS WONEN MOGELIJK!

Originele indeling bouwnummer 3

Eigentijds comfortabel wonen in een verrassend ruime twee-onder-een-kapvilla. De bijzondere accenten zorgen zowel binnen als buiten voor een fraaie ruimtebeleving. De speelse indeling, royale leefkeuken en maar liefst 4 slaapkamers op de verdieping maken deze villa uniek.

Samen lekker tot rust komen op de bank in de ruime woonkamer? Of gezellig koken met familie en vrienden en een culinaire avond in de royale leefkeuken? Mogelijkheden te over in deze sfeervolle twee-onder-een-kapvilla’s.

Begane grond

– Ruime entree in de zijgevel met toegang tot de woonkamer, de meterkast, het toilet en de trapopgang naar de verdieping.
– Riante living aan de voorzijde.
– Luxe keuken met kookeiland aan de tuinzijde.
– Praktische trapkast voor extra bergruimte.
– Maar liefst 2 dubbel openslaande deuren richting de tuin op het zuiden.
– Prachtige raampartijen voor lekker veel lichtinval.
– Comfortabele vloerverwarming.
– Technische ruimte/berging met de opstelplaatsen en aansluitpunten voor de lucht-/waterwarmtepomp en de wasmachine.
– Twee parkeerplaatsen op eigen terrein.
– Vrijstaande buitenberging.

Verdieping

– De overloop verbindt de praktische ruimtes op de verdieping.
– Grote master-bedroom met inloopkast.
– Daarnaast nog drie extra ruime slaapkamers.
– Compleet uitgeruste badkamer met wastafel, inloopdouche en ligbad.
– Separaat toilet.
– Comfortabele vloerverwarming, voorzien van naregeling in alle ruimtes.

Zolder

– Praktische zolderruimte, bereikbaar via een vlizotrap.
– De ideale plek voor het opbergen van bijvoorbeeld sport- en kerstspullen.
– Hier bevinden zich de opstelplaatsen en aansluitpunten van de WTW-unit en de omvormer van de PV-panelen.
– Fijne daglichttoetreding en extra ventilatie dankzij het dakvenster aan de achterzijde.

Levensloopbestendig wonen aan de Beekstraat (meerprijs slechts € 30.000,–).

Bij de royale twee-onder-een-kapwoningen aan de Beekstraat kunt u optioneel kiezen voor een levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond. De uitbouw van 360 cm geeft ruimte aan een riante slaapkamer met dubbele openslaande deuren naar de tuin. Vanuit de slaapkamer bereikt u de comfortabele badkamer. Omdat de uitbouw over de gehele breedte wordt uitgevoerd ontstaat een prachtige ‘diningroom’, met eveneens dubbele openslaande deuren richting de achtertuin.

Met deze optie verplaatsen de duurzame installaties naar de technische ruimte op de verdieping. De verdieping biedt u daarnaast twee ruime slaapkamers en een grote overloop die u bijvoorbeeld als hobbyruimte kunt gebruiken. Aanvullend kunt u op de verdieping nog kiezen voor een extra badkamer.

Wilt u meer weten over (levensloopbestendig) wonen in nieuwbouwplan De Beekse Tuin? Neem dan snel contact op met één van de makelaars.

Welkom in De Beekse Tuin

Welkom in De Beekse Tuin, een sfeervol villahof met 8 levensloopbestendige vrijstaande en twee-onder-een-kapvilla’s aan De Beekse Tuin en 4 royale twee-onder-een-kapvilla’s aan de Beekstraat. Wonen in een compleet nieuw huis met alle gemakken van nu op een historische plek met allure.

De Beekse Tuin is een kleinschalig nieuwbouwplan bestaande uit exclusieve villa’s met veel ruimte en comfort in en rondom het huis. Royale villa’s op een ruim perceel waar thuiskomen écht tot rust komen betekent …

Het hof waaraan de levensloopbestendige villa’s worden gerealiseerd is toegankelijk vanuit De Beekse Tuin. Deze 8 villa’s zijn ontworpen in een klassieke architectuur, voorzien van karakteristieke detaillering. De villa’s zijn zo ontworpen dat bewoners lang, comfortabel en zorgeloos kunnen wonen. Daarnaast draagt de toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen eveneens sterk bij aan jarenlang woongenot.

Ook de kwaliteit van de toegepaste materialen voor de twee-onder-een-kapvilla’s aan de Beekstraat is hoog. Het eigentijdse ontwerp, de complete indeling met onder meer 4 slaapkamers op de verdieping, een vrijstaande garage en de royale percelen zorgen voor een unieke en exclusieve woonbeleving. Deze sluit perfect aan bij de bestaande woningen in de Beekstraat.

Alle percelen beschikken over twee parkeerplaatsen op eigen terrein. En ook voor het parkeren door bezoekers is voldoende ruimte in het plan. De villa’s zijn standaard erg ruim, compleet en comfortabel en worden voorzien van een complete keuken en luxe sanitair en tegelwerk, waarin u ruime keuzevrijheid wordt geboden.

Om ervoor te zorgen dat de villa’s perfect aansluiten bij de mensen die er gaan wonen bieden wij keuze uit een flink aantal uitgewerkte opties. Denk daarbij aan indelingsvarianten, de mogelijkheid tot kantoor aan huis of woningvergrotende opties. Tijdens ons woonwensentraject wordt u uitgebreid geïnformeerd over de vele mogelijkheden om uw woning naar wens aan te passen. Daarbij bieden we naast de reeds uitgewerkte opties ook ruimte voor maatwerk, waarbij de kopersbegeleider u uitgebreid adviseert.

Een levendig dorp met karakter, een rijke historie en een heerlijk dorps heden. Brabantse gemoedelijkheid, een hoog voorzieningenniveau, kunst en cultuur, gezelligheid, een bruisend verenigingsleven en heerlijk wonen in het groen: dat is wat Nuenen u te bieden heeft. Centraal gelegen tussen Eindhoven en Helmond treft u in Nuenen een dorp aan met een kloppend hart.

Natuurlijk! Wonen in Nuenen

Rijke historie

Vincent van Gogh is de bekendste oud inwoner van Nuenen die zijn sporen meer dan nagelaten heeft. Zijn beroemde schilderij De Aardappeleters is hier geschilderd. Hoe dat precies ging in 1883 kunt u ervaren in museum Vincentre, waar u door de ogen van Van Gogh een kijkje kunt nemen in het Nuenen van toen.

Heerlijk hedendaags

In het hedendaagse Nuenen is het prachtig wonen. Met ruim 23.000 inwoners is het een gemoedelijk Brabants dorp met een groot hart. In het gezellige centrum van Nuenen kunt u voor de dagelijkse boodschappen terecht bij verschillende supermarkten, de ambachtelijke bakker, de slager en diverse speciaalzaken. Er is een breed horeca-aanbod, van gezellig een biertje drinken in de kroeg tot op hoog niveau dineren bij een sterrenchef.

Leven in het groen

Nuenen is omgeven door groen. Uitgestrekte landbouwgebieden en prachtige natuurgebieden zoals de Lage Heide, de Stiphoutse Bossen en ’t Nuenens Broek. Kom tot rust en geniet van dit prachtige gebied als u er voor kiest om deze bosrijke omgeving te voet of op de fiets te ontdekken. In het dorp zelf is eveneens ruimte voor groen, wat tot diep in het dorpshart een belangrijke plaats inneemt. In Nuenen geniet u van het echte buitenleven.

Goede bereikbaarheid, voorzieningen en een bruisend verenigingsleven

Nuenen kent daarnaast een bruisend verenigingsleven. Van diverse sportclubs tot manege Hooidonk en van Scouting Panta Rhei tot Golf de Gulbergen. Er is voor ieder wat wils. Daarnaast biedt Nuenen goede (zorg)voorzieningen en een breed aanbod aan scholen en kinderopvang. En vindt u in Nuenen niet de voorziening of vereniging die u zoekt? Neem dan de fiets of een van de snelle openbaar vervoerverbindingen naar Eindhoven en vindt daar alles wat deze stad te bieden heeft.

Plattegronden (0)

Wijk statistieken

In deze buurt (Nuenen-Noord) wonen 5.180 inwoners, heel Nuenen, Gerwen en Nederwetten (Gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten) telt 22.866 inwoners.

De school

0,6km

Het kinderdagverblijf

0,7km

De supermarkt

0,5km

De dokter

0,4km

* Loopafstanden zijn gebaseerd op gemiddelden van de buurt

In de buurt

Nuenen leren kennen?

Casper vertelt je er alles over

    Documenten

    Gaat dit hem worden?

    Super! Joris Maas helpt je graag met de volgende stap.