Terug naar overzicht Terug

Clervauxlaan 45, Eindhoven Vraagprijs €300.000,- Kosten koper

Reageer op deze woning

Omschrijving

In de gewilde woonomgeving “t Hool” komt deze bijzonder leuke eengezinswoning met 4 grote slaapkamers, berging een tuin op het westen beschikbaar voor een nieuwe eigenaar. De ligging aan een groot plantsoen en de fijne indeling maken dit een woning die je echt gezien moet hebben. Niet geheel “instapklaar” maar wel met volop mogelijkheden. Je kunt de woning nog geheel naar eigen smaak maken en optioneel is er een losse garagebox bij te koop.

Vanaf de straat met volop parkeergelegenheid en het voorgelegen plantsoen is de entree van de woning bereikbaar. Vanuit de hal met aansluitend de meterkast en toiletruimte zijn de inpandige berging en de living bereikbaar. De woonkamer in Z-vorm is speels opgezet en door de grote raampartijen is er veel lichtinval en zicht op de achtertuin. Door middel van een grote schuifpui is de tuin direct bereikbaar. Aan de voorzijde is de royale keuken gesitueerd met nette maar eenvoudige keukenopstelling. Het is mogelijk om de keuken bij de woonkamer te betrekken.

Vanuit de overloop op de eerste verdieping zijn de 4 slaapvertrekken en de badkamer bereikbaar. Alle slaapvertrekken zijn ruim opgezet en hebben enorm veel licht door de grote ramen. De twee slaapvertrekken aan de achterzijde hebben beiden toegang tot het balkon. De geheel in neutrale tinten betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, wandcloset en dubbele vaste wastafel.

De achtertuin is op het westen gesitueerd en fraai aangelegd met borders met vaste beplanting. Er is tevens een praktische tuinkast voor het tuingereedschap aanwezig.

Op korte afstand van de woning bevinden zich alle voorzieningen waaronder het winkelcentrum Woensel XL, scholen en gezondheidscentra alsmede het Catharina Ziekenhuis. Vanuit deze locatie zijn alle uitvalswegen maar ook het stadscentrum snel en eenvoudig te bereiken. Ook per openbaar vervoer is de woning goed bereikbaar.

’t Hool:
De door de vermaarde architect Jacob Bakema ontworpen woonwijk staat bekend om zijn vele verschillende woningtypen. Er zijn galerijflats, split-levelwoningen, drive-in-woningen, patiowoningen, etc. De wijk is zeer groen en alle groenvoorzieningen in de wijk worden beheerd door een stichting. Om een visuele eenheid in de wijk te waarborgen zijn er regels over veranderingen aan woning of tuin. Op de website www.hethool.nl vindt je meer informatie.

Algemeen:
– Centrale ligging
– Architectonisch bijzondere wijk
– Gelegen aan groot plantsoen
– Veel parkeergelegenheid voor de deur
– Mogelijkheid tot aankoop garagebox (prijs op aanvraag)
– Ruime woonkamer met veel licht
– Grote keuken aan voorzijde
– 4 goede slaapvertrekken
– Badkamer met douche
– Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten.

Video

Plattegronden (4)

PLATTEGROND
PLATTEGROND
PLATTEGROND
PLATTEGROND

Wijk statistieken

In deze buurt ('t Hool) wonen 2.110 inwoners, heel Eindhoven (Gemeente Eindhoven) telt 226.868 inwoners.

De school

0,9km

Het kinderdagverblijf

0,7km

De supermarkt

1,1km

De dokter

0,5km

* Loopafstanden zijn gebaseerd op gemiddelden van de buurt

In de buurt

    Gaat dit hem worden?

    Super! Joris Maas helpt je graag met de volgende stap.