Terug naar overzicht Terug

Boschhoeve 11, Nuenen Vraagprijs €725.000,- Kosten koper

Reageer op deze woning

Omschrijving

GEWELDIGE LIGGING, FRAAIE ARCHITECTUUR EN RUIMTE IN OVERVLOED

Deze uitstekend afgewerkte 2/1-kapwoning in de zeer gewilde woonwijk Boschhoeve met de zo kenmerkende witte woningen heeft veel meer te bieden dan je zou denken. Dit blijkt alleen al uit het feit dat deze woning over maar liefst 5 slaapkamers en een aparte werk-/speelkamer op de begane grond beschikt.

Bij binnenkomst is al meteen goed te zien waar dit prachtige huis nu echt voor staat… ontzettend veel ruimte, een strakke afwerking en een praktische indeling. Vanuit de hal is de L-vormige woonkamer te bereiken en die is maar liefst 48 m2 groot. Een tweetal dubbele deuren bieden toegang tot de achtertuin en er is een provisiekast onder de trap geplaatst. Aan de voorzijde ligt de prachtige keuken die van het woongedeelte wordt afgescheiden door een schiereiland waar je ook aan kunt zitten om gezellig te ontbijten. Door de ramen aan de voorzijde is het contact met de straat hier optimaal.

Tussen de woonkamer en de garage is zeer fraaie stalen schuifdeur geplaatst. De garage is in het verleden omgebouwd tot een werk-/speelkamer en een bijkeuken, maar het is ook mogelijk om hier weer een luxe garage van te maken (de openslaande deuren naar de oprit zijn bij het ombouwen van de garage blijven zitten).

De achtertuin is niet alleen te bereiken vanuit de woonkamer, maar ook vanuit de bijkeuken. De elegante, moderne tuininrichting sluit uitstekend aan op de strakke contouren van het huis. Grote antracietkleurige terrastegels in combinatie met het kunstgras gazon, de houten berging en de prachtige aluminium terrasoverkapping zorgen voor een hele aangename sfeer. Door de ligging op het zuidoosten kan hier altijd van de zon worden genoten en het achtergelegen groengebied zorgt voor een optimale privacy.

Op de 1e verdieping liggen in totaal 3 royale slaapkamers, die respectievelijk bijna 13 m2, ongeveer 10 m2 en ruim 8 m2 groot zijn. Aan de achterzijde ligt de eigentijds afgewerkte badkamer en er is ook nog een aparte toiletruimte. De afwerking lijkt voor beide ruimtes nog hagelnieuw en de gebruikte kleuren zijn tijdloos. De badkamer mag tot slot echt royaal worden genoemd en daarom heb je hier ook de beschikking over een grote inloopdouche, een ligbad en een dubbele wastafel in meubel.

De 2e verdieping zal iedereen compleet verrassen, want deze etage is namelijk ongekend ruim en enorm hoog. Dit komt natuurlijk door de steile, hoge kap en de aan de achterzijde geplaatste dakkapel. Hierdoor was het mogelijk om 2 prachtige slaapkamers te realiseren en door het aanbrengen van een plafond is er op de vliering ongekend veel bergruimte gecreëerd. Spullen opbergen kan tenslotte ook in de aparte bergruimte op deze verdieping of in de grote stook-/wasruimte met een dakraam.

Woonwijk Boschhoeve is nog helemaal niet zo lang geleden gebouwd aan de rand van de bebouwde kom van Nuenen. De fraaie architectuur en de kenmerkende witte kleur van de huizen in deze buurt vallen natuurlijk heel erg op en daardoor stralen de woningen heel veel uniformiteit uit. Er komt verder nagenoeg alleen bestemmingsverkeer en kinderen kunnen zich prima vermaken op een van de veldjes die in de directe omgeving liggen. Deze veldjes zorgen natuurlijk ook voor de nodige groene accenten, maar het aansluitende bosrijke gebied heeft hier ook een heel belangrijk aandeel in.

Nuenen biedt daarnaast volop mogelijkheden tot recreëren (prachtige natuurgebieden om het dorp heen, recreatiegebied Enode en het gezellige Park met de omliggende horeca). In de directe nabijheid bevinden zich meerdere sportparken, (brede) basisscholen en een school voor het voortgezet onderwijs. De busverbinding met Eindhoven ligt op een steenworp afstand en via de A270 zijn zowel Eindhoven als Helmond in een mum van tijd te bereiken.

Enkele belangrijke kenmerken:

– Geschakelde 2/1-kapwoning;
– Uitstekend afgewerkt en onderhouden;
– Vloerverwarming op de begane grond;
– Vrije ligging aan de achterkant door aangrenzend groengebied;
– Achterom via poort (naar achtergelegen bosweg);
– Aangebouwde garage en een eigen oprit;
– De garage is omgebouwd tot een speel-/werkkamer met bijkeuken, maar dit kan eventueel ook weer worden aangepast;
– Veel lichtinval in de woonkamer door het vele glas aan de achterzijde, maar ook door het extra zijraam in de zijgevel;
– Luxe afwerking van toiletten, badkamer en keuken;
– Praktische provisiekast in de woonkamer;
– Mooie hoge plafonds;
– Strak, rank raam in de zijgevel t.b.v. lichtinval in de hal en op de overlopen;
– Stompe houten binnendeuren in houten kozijnen zonder bovenlichten;
– De wanden en plafonds in de gehele woning zijn keurig afgewerkt (strak pleisterwerk/spuitwerk);
– Prachtige tegelvloer op de begane grond;
– Fraaie, uniforme vinylvloer op de 1e en 2e verdieping;
– Hardhouten kozijnen, alle voorzien HR +/+ beglazing;
– Tweetal dakramen en een grote dakkapel op de 2e verdieping;
– Vlizotrap naar royale bergzolder;
– Optimaal geïsoleerd (energielabel A);
– Veiligheidssloten;
– Uitgebreide elektrische installatie en een glasvezelaansluiting.

Video

Plattegronden (3)

PLATTEGROND
PLATTEGROND
PLATTEGROND

Wijk statistieken

In deze buurt (Nuenen-Oost) wonen 6.230 inwoners, heel Nuenen, Gerwen en Nederwetten (Gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten) telt 22.866 inwoners.

De school

0,7km

Het kinderdagverblijf

0,8km

De supermarkt

1,3km

De dokter

0,5km

* Loopafstanden zijn gebaseerd op gemiddelden van de buurt

In de buurt

Nuenen leren kennen?

Casper vertelt je er alles over

    Gaat dit hem worden? Super, Casper helpt je graag verder.