Jouw makelaar in Nuenen

Is Maas Makelaars

Maas Makelaars is een begrip als makelaar in Nuenen. We nemen je graag verder mee in wat dit dorp te bieden heeft. Enkele van onze makelaars wonen hier of hebben er jaren gewoond. We kennen dus alle “ins” en “outs”.

Wonen in Nuenen

Het prachtige dorp Nuenen is zeer centraal gelegen tussen de grotere steden Eindhoven en Helmond. Samen met de kerkdorpen Gerwen en Nederwetten vormt deze plaats één gemeente. Inmiddels wonen er 23.186 mensen.

Als jouw makelaar in Nuenen kunnen we je vertellen dat Nuenen een dorp is met een kloppend hart: het schilderachtige park met de kenmerkende kiosk en de vele gezellige terrassen eromheen zorgen voor een unieke en zeer aangename sfeer. In het centrum van Nuenen liggen verder tal van winkelvoorzieningen en diverse beeldbepalende gebouwen en monumentale panden, waaronder de fraai vormgegeven kerk en het culturele middelpunt van het dorp: het klooster.

Schilderachtig dorp

Het schilderachtige dorp is daarnaast een toeristische trekpleister vanwege de innige band met Vincent van Gogh. Hierdoor is Nuenen bijna letterlijk een schilderachtig dorp te noemen. Vincent van Gogh maakte in de twee jaar dat hij woonachtig was in Nuenen, zijn mooiste en bekendste schilderijen. Na al die jaren brengt deze Nederlandse meesterschilder nog heel wat teweeg. Mensen komen van over de hele wereld om onder andere de Collse watermolen, het Van Goghkerkje, het statige huis waar hij gewoond heeft en de Opwettense watermolen te bekijken.

Tegen het centrum aan ligt de wijk Oud Nuenen. Vanwege de centrale ligging en de ruime opzet van de wijk is dit gedeelte van het dorp altijd erg gewild geweest. Wij kunnen jou als makelaar Nuenen helpen met de verkoop van jouw huis in Nuenen. Ditzelfde geldt voor het gebied rondom het gemeentehuis (de Papenvoort).

De woningen aan de zuidkant van Nuenen zijn voornamelijk gebouwd in de jaren ’70. De wijken zijn gerealiseerd rondom winkelcentrum het Kernkwartier en kenmerken zich door de grote verscheidenheid aan type woningen en bouwstijlen.

Als jouw makelaar in Nuenen weten we precies wat belangrijk is voor een succesvolle verkoop van jouw woning.

Hier volgende de 5 belangrijkste pijlers:

  • Goede presentatie met correcte informatie
  • Gebruik van de modernste technieken om de woning online en offline in de markt te zetten
  • Reële prijsstelling en geen luchtkastelen
  • Aandacht voor verkoper en koper
  • Toegankelijk no-nonsens makelaar team

Heb je zelf verkoop of aankoopplannen in Nuenen? Neem dan contact op met onze makelaar Nuenen: Casper Mol.