Nuenen

Jouw makelaar in Nuenen

Maas Makelaars is een begrip als makelaar in Nuenen. We nemen je graag verder mee in wat dit dorp te bieden heeft. Enkele van onze makelaars wonen hier of hebben er jaren gewoond. We kennen dus alle “ins” en “outs”.

Het prachtige dorp Nuenen is zeer centraal gelegen tussen de grotere steden Eindhoven en Helmond. Samen met de kerkdorpen Gerwen en Nederwetten vormt deze plaats één gemeente. Inmiddels wonen er 23.186 mensen.

Nuenen is een dorp met een echt hart: het schilderachtige park met de kenmerkende kiosk en de vele gezellige terassen eromheen zorgen voor een unieke en zeer aangename sfeer. In het centrum liggen verder tal van winkelvoorzieningen en diverse beeldbepalende gebouwen/monumenten, waaronder de fraai vormgegeven kerk en het culturele middelpunt van het dorp: het klooster.

Schilderachtig dorp

Het schilderachtige dorp is daarnaast een toeristische trekpleister vanwege de innige band met Vincent van Gogh. Hier maakte hij, in de 2 jaar dat hij woonachtig was in Nuenen, zijn mooiste en bekendste schilderijen. Mensen van over de hele wereld komen onder andere de Collse watermolen, het Van Goghkerkje, het statige huis waar hij gewoond heeft en de Opwettense watermolen bekijken.

Tegen het centrum aan ligt de wijk Oud Nuenen. Vanwege de centrale ligging en de ruime opzet van de wijk is dit gedeelte van het dorp altijd erg gewild geweest. Ditzelfde geldt voor het gebied rondom het gemeentehuis (de Papenvoort).

De woningen aan de zuidkant van Nuenen zijn voornamelijk gebouwd in de jaren ’70. De wijken zijn gerealiseerd om winkelcentrum het Kernkwartier en kenmerken zich door de grote verscheidenheid aan type woningen en bouwstijlen.

Deze 5 belangrijke pijlers zijn belangrijk voor de succesvolle verkoop van jouw woning:

  • Goede presentatie met correcte informatie
  • Gebruik van de modernste technieken om de woning online en offline in de markt te zetten
  • Reële prijsstelling en geen luchtkastelen
  • Aandacht voor zowel koper als verkoper
  • Toegankelijke no-nonsens makelaar en zijn team

Heb je zelf verkoop of aankoopplannen in Nuenen? Neem dan contact op met onze makelaar Nuenen: Casper Mol.