Jouw makelaar in Meerhoven

Maas Makelaars is een begrip als (verkoop)makelaar in Eindhoven, maar in Meerhoven in het bijzonder. Wij zijn gek op de wijk en de wijk is gek op ons. De reden waarom wij hier zo graag te vinden zijn is simpel: Meerhoven is de perfecte combinatie van stadse gezelligheid, jonge creativiteit en mooi groen in de stad. Het is een relatief nieuwe wijk die als onderdeel van Strijp ook veel van de innovatie meeneemt waar dit stadsdeel bekend om staat. De wijk staat vol met jonge, moderne woningen en bevat volop parken, sportclubs en winkels.

Winkelen, wandelen, wonen in Meerhoven 

Het Meerhovense winkelcentrum bijvoorbeeld, vol met leuke winkels en vaak activiteiten voor de kids, krijgt momenteel zo’n typisch Eindhovense metamorfose: Aandacht voor groen en de binding met het verleden, maar bovenal: gezellig. Het omliggende Park Meerland, een prachtig en prijswinnend natuurgebied van maar liefst 60 hectare, is dé plek in Eindhoven om binnen de stadsgrenzen de natuur in te duiken. Fijner wandelen met de hond of de kinderen dan hier wordt het niet. Liever iets sportiefs doen in de natuur? De nabijgelegen golfclub Welschap biedt een topaccommodatie.

Meerhoven staat ook bekend om zijn connectie met Eindhoven Airport. De oude vlieggebouwen zijn – in typisch Eindhovense stijl – op een verscheidenheid aan manieren omgebouwd. Zo is de oude hangar nu een basisschool en sportcentrum, en is het oude luchthavengebouw nu een kantoor en lunchroom. De bloeiende industrie rondom Eindhoven Airport zorgt voor continue innovaties in de buurt. Klachten over het vliegverkeer zul je hier overigens ook niet ervaren, Meerhoven ligt namelijk volledig buiten de geluidszone.

Maas in Meerhoven

Binnen dit groeiende gebied (inmiddels telt Meerhoven meer als 10.000 inwoners) zijn wij de grootste en meest vertrouwde makelaar. We bieden hier zelf ook heel graag huizen aan, omdat we het zo’n leuke buurt vinden. Joris kan er zelf het beste over vertellen:

‘Meerhoven is echt een dorp binnen Eindhoven. Je hebt alle voorzieningen voorhanden en als kers op de taart een van de mooiste parken van Eindhoven. Ook het centrum van Eindhoven is snel te bereiken per HOV of gewoon op de fiets.’

Dus: zoek je een verkoopmakelaar of wil je een huis kopen in Meerhoven? Neem dan contact met ons op! We kunnen je uit eerste hand alles over deze buurt vertellen, of we koppelen je direct aan het beste aanbod van onze aankoopmakelaars. Wat de vraag ook is, voor Meerhoven hebben we de oplossing.

Stille verkoop in Meerhoven

Wij hebben regelmatig woningen in Meerhoven in de “stille verkoop”. Heb je zelf verhuisplannen binnen de wijk? Kijk dan regelmatig bij onze “Sneak Peak” of neem contact met ons op.

Meerhoven in het kort:

 • Groot landschapspark van 60 hectare
 • Eigen winkelcentrum Terminal M
 • Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV)
 • Max. 20 minuten fietsen naar het stadscentrum

Onze belofte als aankoop- en verkoopmakelaar:

 • Een ervaren, deskundig en zeer betrokken team
 • Toonaangevend in regio Eindhoven
 • Ruim 90 jaar actief in de makelaardij
 • Grootste netwerk van kopers en verkopers in Noord-Brabant
 • Funda beoordeling van 9+

Onze voorwaarden zijn gericht op de beste service:

 • Gratis vrijblijvend intakegesprek
 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Goed bereikbaar, ook buiten kantooruren
 • Geen verrassingen, maar een duidelijke all-in offerte
 • Betaal alleen courtage bij verkoop

Woon jij in Meerhoven en wil je graag je huis verkopen? Dan kunnen wij helpen. Doe een gratis waardebepaling of bekijk wat wij als verkoopmakelaar voor je kunnen doen.

Ja, ik wil mijn woning verkopen