Jouw makelaar in Meerhoven

Meerhoven is de jongste en grootste stadsuitbreiding van Eindhoven en is eigenlijk een onderdeel van Strijp. Dit voormalige militaire terrein is sinds 1997 in ontwikkeling als Vinex en begint nu behoorlijk volwassen te worden. Naast jonge moderne woningen heeft deze wijk haar bewoners veel te bieden. Er is een groot landschapspark van 60 hectare, een winkelcentrum met alle faciliteiten, sportclubs en nog veel meer. Ook bevinden zich in de wijk nog enkele panden die de historie van Meerhoven weergeven en een nieuwe functie hebben. Zo is het monumentale oude luchthaven gebouw nu een kantoor en lunchroom en de oude hangar een basisschool en sportcentrum.

Met de HOV-lijn en de luchthaven op korte afstand kun je vanuit Meerhoven zowel het centrum van Eindhoven als ook een groot gedeelte van Europa snel en makkelijk bereiken.

Met Meerhoven wordt in de volksmond vaak alleen het woongebied aangeduid, te weten de buurten Bos- en Zandrijk, Grasrijk, Meerrijk en Waterrijk. Meerhoven wordt officieel echter, naast de woongebieden, gevormd uit de industriegebieden Flight en Park Forum, Nimbus, Land Forum en Trade Forum. Ook Eindhoven Airport behoort tot Meerhoven, net als het gebied BeA2 en het Meerbos, met onder meer golfbaan Welschap.

Wij zijn het best verkopende makelaarskantoor in Meerhoven en kennen de wijk als geen ander. Heb je verkoop of aankooplannen neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

  • Groot landschapspark
  • Eigen winkelcentrum
  • Uitstekend openbaar vervoer
  • Slechts op 20 minuten fietsen van het Centrum