Mijn favorieten

Wat kost een makelaar?


Veel mensen vragen aan ons altijd wat onze courtage is of wat wij als makelaar kosten. Deze vraag zouden wij op zich heel eenvoudig met een vast bedrag of percentage courtage kunnen beantwoorden. We gaan er dan van uit dat elk huis en opdracht vergelijkbaar zou zijn. In de praktijk ligt dit echter toch heel anders en zijn wij van mening dat elke opdracht in een zekere zin maatwerk is.

Heeft u een mooi en goed onderhouden huis in een gewilde woonwijk dan zijn de verkoopkansen beter dan een vervallen woning op een mindere locatie. Zijn er hinderlijke situaties? In welke prijsklasse? Is er vraag naar een type huis?

Om er zeker van te zijn dat wij u goed adviseren en u de scherpste courtage kunnen aanbieden moeten we de woning altijd even gezien hebben. Het is niet onze ambitie om de goedkoopste makelaar van Eindhoven te zijn maar we willen uiteindelijk onderaan de streep wél voor u de voordeligste makelaar zijn.

U kunt ons ook zien als een investering in de verkoop van uw huis. Onze verkoopcijfers zijn een van de beste van Eindhoven Wij verkopen de meeste particuliere woningen in Eindhoven, hebben een van de snelste looptijden en het kleinste verschil tussen vraagprijs en verkoopprijs. Niet voor niks zijn wij al 3 jaar op rij opgenomen in de Vastgoed top 100 van Nederland.

Graag komen wij een keertje geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langst voor een verkoopadvies en courtagevoorstel. Indien u het onderstaande formulier invult nemen wij snel contact met u op. Meer informatie over de verkoop van uw huis? >> huis verkopen

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen