Altijd een persoonlijk advies op maat

Als het om verzekeren gaat, neem je natuurlijk liever geen risico. Je wilt een verzekering die precies past bij je persoonlijke situatie. Onze financieel adviseur kan je daarbij helpen. Want alle zaken die komen kijken bij een inboedel-, woonhuis- of overlijdensrisico verzekering, dat zijn er heel wat. Daarom bieden wij de mogelijkheid om jouw verzekeringen via onze onafhankelijk adviseur af te sluiten.

Lees verder

Jouw woning in Eindhoven verzekeren

Heb je eenmaal de keuze gemaakt welke verzekeringen je wilt, dan zijn er vele kleine lettertjes waar je rekening mee wilt houden. En omdat er meestal een aantal zaken echt belangrijk voor je zijn, filtert onze adviseur dat wat het meest belangrijk en relevant is in jouw situatie eruit, om zo tot de beste verzekeringen voor jouw situatie te kiezen. Zo kun jij erop vertrouwen dat je goed verzekerd bent en je bezig houden met andere zaken rondom de verhuizing.

Lees verder

Het onderhouden van je verzekeringen

Met verzekeren bezig zijn is vaak geen favoriete klus. Vaak wil je op lange termijn niet telkens naar je verzekeringen om hoeven kijken. Dan is het prettig om te weten dat je het onderhouden van je verzekeringen aan ons kunt toevertrouwen. We zorgen ervoor dat je zelf de touwtjes in handen kunt houden, maar helpen je eraan te herinneren om bij veranderingen je verzekering ook te veranderen. Door een heldere en snelle communicatie met jouw persoonlijke adviseur ben je er altijd van verzekerd dat jouw verzekeringen nog de juiste dekking bieden.

Lees verder

Schade, en dan?

Geen zorgen. Want met een woonhuis­verzekering ben je verzekerd voor schade door een plotselinge en onverwachte gebeurtenis. Ook kun je voor overige verzekeringen bij ons terecht.

Bij een schade kan heel wat komen kijken. Je krijgt te maken met directe kosten van de schade zelf, maar soms ook met extra kosten. Heb je schade? Neem dan contact met ons op. Dan regelen wij de afwikkeling voor je.

Afspraak maken

Afspraak maken

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Bekijk hier onze privacy voorwaarden