Mijn favorieten

Steegsche Velden

 

Steegsche Velden te Best

 

BINNENKORT STARTEN WE MET EEN NIEUWE FASE BINNEN DIT PRACHTIGE PLAN!

 

Op korte termijn starten we met de verkoop van een nieuwe fase woningen in het prachtige plan Steegsche Velden te Best. In deze nieuwe fase komen ruime tweekappers met grote percelen beschikbaar en een vrijstaande woning.

 

Wilt u als een van de eerste op de hoogte houden worden van de ontwikkelingen van deze fase? Schrijf u dan nu in via onderstaand inschrijfformulier en wij zorgen ervoor dat u via de mail op de hoogte gehouden wordt van de laatste ontwikkelingen.

 

Het plan Steegsche Velden:
Tussen jaren oude bomen en het groene land zal Steegsche Velden een ruim opgezet plan vormen waarin mens en natuur samenkomen. Het bestaande landschap, de klassieke architectuur en grote differentiatie in woningtypen en gevelbeelden vormen de uitgangspunten voor dit karakteristieke project.

 

De woningtypes variëren van starterswoningen tot vrijstaande villa’s en alles daartussen. Er is voor een bijzondere stedenbouwkundige verkaveling gekozen, met een Brabantse dorpsweg als ruggengraat en een viertal pleintjes. Hierdoor ontstaat er een aantrekkelijk, afwisselend straatbeeld.

 

Graag stellen wij de bijzondere kwaliteiten van deze nieuwe woonomgeving aan u voor. Zoals de fraaie ligging vlakbij Den Bosch en Eindhoven, de zeven verschillende typen gebouwen en de uitzonderlijke plek, zo dicht bij de Brabantse natuur.

 


Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen