De Kleine Akker - New Living | Oud - Strijp

DE KLEINE AKKER – NEW LIVING | OUD-STRIJP

In het hart van Oud-Strijp, verscholen tussen eeuwenoude bomen en bebouwing, ontdek je nieuwbouwplan De Kleine Akker: een oase van rust in de dynamische stad Eindhoven. Het bijzonder fraai vormgegeven gebouw komt te liggen tussen de tuinen van de Kerkakkerstraat en de pastorietuin van de Sint-Trudokerk. In De Kleine Akker creëer je je eigen wereld in één van de negen comfortabele patiowoningen op de begane grond of de vijf bijzondere appartementen op de verdieping. Stuk voor stuk uniek, net als jij!

WONEN IN EEN HOFJE

In De Kleine Akker woon je in een prachtig groen, veilig en besloten hofje. Met de eeuwenoude bomen van de pastorietuin op de achtergrond voelt het alsof je je in een oase van rust bevindt. Bij de ontwikkeling van De Kleine Akker is niet alleen veel aandacht besteed aan het ontwerp van het gebouw, maar juist ook aan de openbare ruimte en de verbinding daarmee.

Zo wordt de entree van het plangebied weelderig groen aangekleed met wilde wingerd en worden er mooie beukenhagen aangebracht voor de woningen en bij de ingang van het terrein van scouting Sint-Rafaël. Er is gekozen voor stijlvolle bestrating in verschillende grijstinten, gecombineerd met grastegels op de parkeerplaatsen. Deze dragen niet alleen bij aan de groene uitstraling van het plan, ze zorgen ook voor een natuurlijke afvoer van regenwater.

ARCHITECTUUR

Strak en modern, vriendelijk en toegankelijk. Deze elementen komen samen in de architectuur van De Kleine Akker. De verschillende grijstinten van het metselwerk, de kozijnen en hekwerken vormen een prachtig contrast met de houten gevelbekleding. Deze is gemaakt van degelijk hardhout, dat op een natuurlijke manier vergrijsd. Super duurzaam, net zoals de zonnepanelen en de groene daken. De ronde hoeken van het houtwerk vormen een mooie onderbreking in de strakke gevels. Dankzij de verdeling over twee bouwblokken en twee woonlagen wordt de ruimte optimaal benut én blijft de kleinschalige opzet van het plan gewaarborgd.

PATIOWONINGEN EN APPARTEMENTEN

Op de begane grond van De Kleine Akker bevinden zich negen patiowoningen en op de verdieping zijn vijf appartementen gepositioneerd. De grote raampartijen rondom zorgen voor lekker veel lichtinval en een optimale ruimtebeleving. De uitgekiende plattegronden versterken dit: wonen, koken, slapen, baden en wassen op één woonlaag. Hier ervaar je het gemak en comfort van gelijkvloers wonen.

New Living | Oud – Strijp

Alle woningen zijn inmiddels verkocht