Mijn favorieten

Het kantoorMaas Makelaars: vertrouwd sinds 1929, toonaangevend anno nu!
­
Maas Makelaars is een van de oudste zelfstandige makelaarskantoren van Eindhoven en omgeving. We zijn actief op gebied van woningaankoop, woningverkoop, bedrijfsonroerend goed en taxaties. Tevens zijn we gespecialiseerd in hypotheken en verzekeringen.
­
Met een klein, zeer betrokken team bedienen we op geheel eigen wijze een belangrijk deel van de markt; we behoren tot de meest toonaangevende makelaars in de regio.
­
Het werkgebied van Maas Makelaars omvat de gehele regio Eindhoven. In onze portefeuille vindt u woningen in Best, Eindhoven, Geldrop, Helmond, Leende, Neerkant, Nuenen, Riethoven, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre. Van grote stad tot gezellig dorp: Maas Makelaars helpt u uw woonwensen te realiseren.


Drie generaties Maas Makelaars
­
Maas Makelaars is het oudste zelfstandige makelaarskantoor van Eindhoven en omgeving. Al sinds 1929 zijn we actief als makelaars en taxateurs; de liefde voor het vak is van generatie op generatie doorgegeven.
­
Joris Maas (1974) trad op 23-jarige leeftijd in de voetsporen van zijn vader en opa. Sinds 2005 staat hij als derde generatie officieel aan het roer; zijn vader Jacques bleef tot 2010 nog actief bij het familiebedrijf betrokken. Joris en Jacques Maas realiseerden in 2002 een nieuwbouwkantoor aan de Boschdijk, tegenover het pand waar Maas tot dat moment was gevestigd.
­
Maas als ‘familiemakelaar’
In de loop der jaren verwelkomden we meerdere generaties als klant. Van opa tot kind tot kleinkind: allemaal schakel(d)en ze Maas Makelaars in voor de aankoop en verkoop van woningen. Waardoor we niet zelden als een ‘familiemakelaar’ fungeren. Ook zien we klanten meermalen in hun wooncarrière terug, tevreden over onze begeleiding bij voorgaande woningaan- en verkopen. Die goede relatie en reputatie koesteren we vanzelfsprekend.
­
Maas Makelaars loopt graag voorop
Wat als een rode draad door onze bedrijfshistorie loopt, is dat we graag vooroplopen met nieuwe ontwikkelingen en continu werken aan de doorontwikkeling van onze dienstverlening. Door onze aanpak hebben we een belangrijke positie verworven in de regionale markt en zijn we anno nu nog steeds toonaangevend!
­

Maas Makelaars

Kantoor Vestiging Maas Makelaars

Adresgegevens

Boschdijk 272
5612 HJ Eindhoven
040-2445455
040-2449205
KvK nummer: 17162383
BTW nummer: NL-8181.49.292.b01

Routeplanner