Mijn favorieten

Onze medewerkers

Maas Makelaars

Joris Maas
Joris Maas
NVM makelaar/taxateur
‘Al sinds 1997 ben ik actief in de makelaardij in de regio Eindhoven. Als derde generatie makelaars werd het vak me met de paplepel ingegoten. Ik maakte al jong kennis met het vak en was als jochie geregeld op kantoor te vinden bij mijn vader en opa, die tot zijn 80e actief bleef als makelaar!
Ik houd me intensief bezig met de verkoop van woningen, aankoopbegeleiding en nieuwbouw. Het contact met klanten maakt dit vak elke dag opnieuw boeiend. Daarnaast werk ik continu aan het optimaliseren van onze dienstverlening, in aansluiting op de markt die altijd in beweging is.’
Casper Mol
Casper Mol
NVM makelaar/taxateur
Casper Mol is al ruim 15 jaar actief in de regionale makelaardij. Deze Nuenenaar heeft bij enkele grote makelaarskantoren in Eindhoven de kneepjes van het vak geleerd. Sinds 2010 is hij als zelfstandig NVM makelaar actief binnen Maas Makelaars. Vol enthousiasme bijt hij zich vast in de verkoop van uw woning.

Nuenen, Geldrop en Son en Breugel zijn de werkgebieden van Casper waar hij een groot netwerk heeft opgebouwd. Ook in Eindhoven komt u Casper tegen.
Jorn van Mol
Jorn van Mol
NVM makelaar/taxateur
Jorn van Mol is sinds 2004 actief in de makelaardij. Bij diverse grote gerenommeerde kantoren heeft deze sportieve Waalrenaar het vak tot in de puntjes geleerd.

Ondanks de economische tegenwind in de woningmarkt heeft Jorn besloten de stap te wagen en is zelfstandig NVM makelaar geworden bij Maas Makelaars. Hier kan hij zijn enthousiasme en gedrevenheid volledig kwijt.

Hij heeft Waalre en Veldhoven als exclusief werkgebied. Daarnaast zult u hem ook in Eindhoven tegenkomen.
Patrick Verbakel
Patrick Verbakel
Hypotheekadviseur
Patrick heeft al ruim 20 jaar ervaring in de hypotheek en assurantiewereld. Hij heeft het vak geleerd bij enkele grotere assurantietussenpersonen. Op zijn geheel eigen en persoonlijke wijze bedient hij zijn klanten.

In 2009 heeft hij de stoute schoenen aangetrokken en is voor zichzelf begonnen. Maas hypotheken en verzekeringen maakt ondanks de markt een gestage groei door.
Richelle Vogels
Richelle Vogels
Kandidaat Makelaar (K-RMT)
Richelle Vogels studeert aan de Fontys hogeschool in Eindhoven en volgt daar de opleiding Vastgoed & Makelaardij.
Inmiddels zit ze in het derde jaar van deze studie en loopt ze stage bij Maas Makelaars.
Tijdens deze stageperiode hoopt ze veel te kunnen leren van het vak makelaar en ervaring uit de praktijk op te doen.