Maas Makelaars: jouw cupido in de Eindhovense woningmarkt

Je woont al jaren met veel plezier in je huidige woning maar de laatste tijd begint het steeds meer te kriebelen. Het is tijd voor iets anders. Een grotere tuin, meer luxe, grotere kamers of juist kleiner en gelijkvloers. Er zijn zoveel redenen om te verhuizen.

In de huidige markt is het natuurlijk fijn dat je je bestaande woning goed kunt verkopen met in veel gevallen een flinke overwaarde. Maar gezien de enorme krapte op de woningmarkt zul je zelf ook flink in de buidel moeten tasten voor een nieuwe woning. En je moet de ideale woning ook nog vinden, het beste bod doen en snel kunnen schakelen. Begrijpelijk als je hoofd vol zit met vragen als: eerst kopen? Daarna verkopen of juist andersom? Wat zijn de risico’s en waar moet ik beginnen?

Jouw eigen woningcoach

Herken je jezelf in bovenstaand? Hoe fijn zou het zijn om van iemand begeleiding te krijgen en die je adviseert gedurende het gehele traject naar jouw droomwoning? Die mogelijkheid is er gelukkig. Als makelaar in Eindhoven kijken wij gelukkig wat verder dan alleen maar de verkoop van een woning. Wij hebben alle disciplines in huis om alles rondom een verhuizing in kaart te brengen, een strategie te bepalen en samen met jou deze in te vullen.

Alles onder één dak

Wij kunnen als ervaren NVM-makelaar natuurlijk een goede inschatting maken wat de marktpositie is van de bestaande woning. Daarnaast kunnen we samen met onze eigen hypotheekadviseur (of jouw eigen hypotheekadviseur) ook alle financiële mogelijkheden in kaart brengen. Met dit fundament kunnen we:

  1. kijken of jouw wensen realistisch zijn
  2. een strategie op maat maken met een heldere risicoafweging op allerlei vlakken.

Uniek zoekprogramma

Met ons aan je zijde kunnen we sneller schakelen op de woningmarkt, je staat vaak al 3-0 voor op de concurrentie. Met ons unieke zoekprogramma ben je vaak eerder op de hoogte van het nieuwe aanbod, je kunt sneller schakelen omdat alles al is uitgewerkt en je hebt een eigen adviseur die alleen jouw belang voor ogen heeft. Het flirten op de markt kan beginnen!

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn? We komen graag een keertje vrijblijvend bij je op de koffie voor een helder gesprek. Of we plannen een digitaal gesprek in, alles is mogelijk. Afgelopen jaren hebben we al met veel succes onze klanten begeleid naar een nieuwe woning. Plan nu een afspraak in met een van onze verkoopmakelaars/woningcoaches.