Maas Makelaars in de Vastgoed top 100

Begin april wordt de Vastgoed top 100 weer bekend gemaakt. Maas Makelaars stond vorig jaar met trots op plek nummer 77 van Nederland en in Eindhoven staan we zelfs in de top 3. En hoewel de ranking voor dit jaar nog niet bekend is, houden we je graag op de hoogte.

Ieder jaar weer een nieuwe kans

Het is de lijst waar menig makelaar naar uitkijkt. Zijn er bijvoorbeeld opvallende verschuivingen in de top 10 waarneembaar? En welke (nieuwe) spelers hebben zich goed op de kaart gezet? Wat vooral interessant is, is om te lezen hoe de beste partijen er voor gezorgd hebben dat zij bovenaan deze prominente lijst kwamen te staan.

Onafhankelijke beoordeling

Op dit onafhankelijke platform worden makelaars vanuit het hele land op verschillende punten beoordeeld. Op elk onderdeel worden punten toegekend en daar rolt vervolgens per makelaar een totaalscore uit.

De top 100, in een nieuw jasje

Het blad Vastgoed staat bekend om haar jaarlijkse top 100 van de Woningmakelaardij. Vorig jaar is het bedrijf begonnen met een andere manier van beoordelen voor deze lijst! Hierdoor krijg je nóg beter inzicht in de kwaliteit van makelaarskantoren en dat is altijd interessant om te volgen.

Wat wij doen voor een optimale klantbeleving

Wij zien iedere dag als nieuwe kans om ons onderscheidend neer te zetten. En dat zorgt ervoor dat we onze plek behouden op deze lijst. Zo grijpen we dagelijks kansen met beide handen aan waar we kunnen, in deze concurrerende markt. Zo trekken we bij iedere bezichtiging ruim de tijd voor je uit, halen we altijd alles uit de kast voor een zo optimaal mogelijke woningpresentatie bij verkoop en maken we van jouw doel ons doel. Door in te spelen op nieuwe trends en ontwikkelingen en onszelf nog altijd als familiemakelaar te profileren, ontvang je het beste van twee werelden. Een makelaar met waarden die meegaat met de tijd!

Wil jij weten op welke plaats wij dit jaar eindigen? Houd ons blog dan goed in de gaten!