Maas Makelaars voor het 3e jaar op rij in de Vastgoed Top 100!

Ook dit jaar zijn wij weer opgenomen in de jaarlijkse Vastgoed Top 100 van de woningmakelaardij van het blad Vastgoed. Dit is de enige echte lijst die niet door de makelaars te beïnvloeden is, omdat het gaat om daadwerkelijke transacties. Geen gemanipuleerde stemmen via sociale media maar gewoon harde cijfers.

In zuidoost Brabant hebben wij een solide 4e plaats behaald! En dat als enige kantoor met maar 1 vestiging in deze lijst! Daarbij mag niet worden vergeten dat wij qua team veruit het kleinste kantoor zijn in deze Top 100. Deze kleinschaligheid zorgt ervoor dat persoonlijke aandacht bij ons altijd op de 1e plaats staat.

Dit jaar hebben we dus wederom een mooie plek veroverd in de echte lijst van de Vastgoed Top 100 over heel Nederland. Als een van de weinige solitaire kantoren zijn wij dit jaar terug te vinden op plaats 94. Daarmee zijn wij 1 van de slechts 17 andere kantoren met 1 vestiging die een plek hebben weten te bemachtigen in de Vastgoed Top 100 en als we de zogenaamde internetmakelaars niet mee zouden tellen, blijft er zelfs maar een handvol kantoren over met 1 vestiging.

Hoewel de vermelding in deze lijst voor ons geen doel op zich is, vinden wij het wel een eervolle beloning voor het harde werken van ons gehele team afgelopen jaar. Wij zijn dan ook enorm trots dat we deze hoeveelheid transacties hebben behaald met een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 9.3.

Met ons aankomend 90-jarige jubileum in 2019 in het vooruitzicht hopen wij ook in de toekomst weer op het vertrouwen te rekenen van onze opdrachtgevers. Wij zitten in elk geval niet stil en zijn volop bezig om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Meer nieuws volgt na de zomervakantie.

Heeft u ook verkoopplannen? Klik hier voor meer informatie over onze werkwijze.