coronaproof kantoor

Interview Studio 040 “kantoor Coronaproof”

Donderdag 7 mei heeft er een opname plaatsgevonden in ons recent verbouwde kantoor aan de Boschdijk met Studio 040. Het onderwerp was hoe ondernemers omgaan met het aanpassen van de organisatie en de werkplekken naar een “Coronaproof”kantoor model. Wij hebben begin van het jaar ons kantoor opnieuw ingericht met hulp van Duotone-interior en Totaal kantoorinrichting. Hoewel er bij het maken van het ontwerp nog geen sprake was van COVID-19 hebben we toch rekening gehouden met voldoende afstand in het pand. In de eerste instantie vanwege de privacy (AVG) en nu achteraf ook heel praktisch in het Coronatijdperk.

Met behulp van de Letterspecialist hebben de Elmi en Mirella van Duotone-interior ons kantoor helemaal “Coronaproof” gemaakt.  Hierbij zijn 1.5 meter afstand, duidelijke bebording en veiligheidsschermen fraai geïntegreerd in ons interieur.  Op deze wijze kunnen onze enthousiaste medewerkers en makelaars veilig werken en kunnen we ook onze gasten veilig ontvangen.

Wij lopen hiermee als oudste makelaarskantoor van de regio Eindhoven toch weer voorop. Ook voor onze werkzaamheden buiten kantoor hebben we maatregelen getroffen zodat je veilig een huis kunt kopen én verkopen.

 

Bekijk het gehele item en interview via Studio 040