Een huis kopen is een grote stap

Wij helpen je deze stap te zetten. Want of je nu voor het eerst een huis koopt of doorgroeit, belangrijk is dat de hypotheek bij jouw situatie past. En zelfs als je je hypotheek gaat oversluiten is het essentieel om een goede inventarisatie van je wensen vooraf te maken. Onze financieel adviseur neemt de verschillende aspecten die bij een hypotheekadvies horen met je door en helpt je deze stap te zetten.

Lees verder

Samen stilstaan bij jouw wensen

Door stil te staan bij wat voor jou belangrijk is, kiezen we een hypotheek die echt bij je past. Vragen als ‘Wat ben ik kwijt voor de aanschaf van mijn toekomstige woning en wat zijn de maandelijks kosten?’ zijn bepalend voor je hypotheek. Want buiten de aankoopprijs om, is het essentieel om te weten wat jouw wensen zijn.

Lees verder

Wat ben je maandelijks kwijt?

Het is natuurlijk belangrijk om te weten hoeveel je maximaal kunt lenen, nog belangrijker is het om te weten hoeveel je dit maandelijks gaat kosten. Een eigen huis is fijn, maar daarnaast wil je natuurlijk wel nog leuke dingen blijven doen. Hoeveel extra kan en wil je maandelijks kwijt zijn aan hypotheeklasten? Het berekenen van je maandlasten kan erg ingewikkeld zijn. De hoogte van deze lasten verschillen namelijk per hypotheek. Het is belangrijk dat de maandlasten makkelijk in je financiële plaatje passen.

Lees verder

Alles in huis voor een hypotheek die bij je past

Het voordeel van onze eigen onafhankelijke hypotheekadviseur is een persoonlijke benadering en de service zoals je die van ons gewend bent. Meer weten over onze hypotheekadviseur en hypotheekadvies? Neem dan een kijkje op de website. Naast onze hypotheekservice, helpen wij je ook met verzekeren en de volledige afronding die komt kijken bij de koop van een huis.

Afspraak maken

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen als hypotheekadviseur of als makelaar in Eindhoven? We vertellen je er graag alles over. Zet de eerste stap en laat vrijblijvend je gegevens achter. We nemen hierna snel contact met je op om verder van gedachten te wisselen. Je kunt natuurlijk ook langskomen op ons kantoor in Eindhoven.

    Bekijk hier onze privacy voorwaarden