Mijn favorieten

Uw huis verkopen

Huis verkoop makelaar Eindhoven


Maas Makelaars: een unieke aanpak om uw huis te verkopen.


Maas Makelaars denkt en doet graag anders dan anderen. Met een pro-actieve aanpak en een tomeloze inzet richt uw contactpersoon zich op uw doel: een goede aankoop of verkoop van uw woning. Hoe we dat doen?
 

Stap 1: de beste verkoopprijs en presentatie

Een goede start is het halve werk. Maas Makelaars besteedt daarom veel aandacht aan het vaststellen van een goede verkoop-(of aankoop-)prijs en het uitwerken van een aansprekende presentatie. Foto’s door een externe professional, het intekenen van duidelijke plattegronden, een creatieve tekst en zelfs een 3D-artist impression en woningstyling behoren tot de mogelijkheden.
 

Stap 2: matchen en netwerken

Mede dankzij onze grote en actuele database kunnen we snel nagaan of er binnen ons netwerk van kandidaten en verkopers een match te maken is. Kandidaten kunnen zich gratis inschrijven voor een overzicht van het actuele woningaanbod. Maas Makelaars beschikt in de regio Eindhoven bovendien over een groot netwerk dat we optimaal benutten.
 

Stap 3: in de schijnwerpers!

Vanzelfsprekend zet Maas Makelaars alle middelen in die kunnen bijdragen aan een succesvolle woningverkoop of -aankoop. Een professionele en aansprekende presentatie op Funda, onze eigen site en andere media, gratis (!) deelname aan Open Huizen Dagen, opvallende tuin- en raamborden, actieve inzet van social media en kleurenadvertenties in het Eindhovens Dagblad behoren tot de ‘standaard’ beschikbare middelen. Waar nodig, zetten we echter ook in op creatieve en soms zelfs spraakmakende acties. Deze worden vaak op maat ontwikkeld. Graag wisselen we met u van gedachten over de mogelijkheden.
 

De 10 zekerheden van Maas Makelaars

  1. Ervaren, deskundig en zeer betrokken team
  2. Toonaangevend in regio Eindhoven
  3. Altijd een vast aanspreekpunt
  4. Gratis intakegesprek
  5. Geen verrassingen, maar een all-in offerte (inclusief advertenties en Funda)
  6. Eerlijk en objectief advies, passend bij uw woonwensen én mogelijkheden
  7. Duidelijke afspraken, vastgelegd in een NVM-opdracht
  8. U betaalt alleen courtage bij verkoop *
  9. Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren
  10. Uw doel wordt ons doel; daarvoor zetten we ons tot het uiterste in!


* Vraag naar de gunstige voorwaarden tijdens een gratis intakegesprek en waardebepaling van uw woning door één van onze NVM-makelaars.
 
Bel voor een vrijblijvende afspraak: 040-2445455 of vul het onderstaande contactformulier in.
 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring