Mijn favorieten

Uw aankoop makelaar, een huis kopen zonder zorgen


Uw eigen NVM aankoopmakelaar in de regio Eindhoven, een veilig gevoel

­
Een huis kopen is een van de grootste uitgaven die u doet. Elk huis is uniek en er is geen website waar u ” gebruikerservaringen” over uw droomhuis kunt vinden.
­
Is het huis wat u op het oog hebt wel de ” ideale” woning in deze fase van uw leven? Wat als er op termijn iets gaat veranderen in de woonwensen? Gelijkvloers wonen, kinderen, thuiswerken……?

De beste deal

Bij de aankoop van een woning laat men zich vaak leiden door emotie. Hierdoor neemt u vaak ongemakken voor lief of u koopt een huis wat uiteindelijk niet 100% bij u past.
Veel kopers laten zich daarnaast nog opjagen door een verkoopmakelaar! “Er zijn nog andere kopers die graag willen”. In de huidige markt teveel betalen komt nog steeds voor. Niks is vervelender dan als u er achteraf achter komt dat u teveel hebt betaald.

Uw belang voorop

Als uw eigen aankoopmakelaar staan wij aan uw zijde. Wij hakken vrijwel dagelijks met dit bijltje en kennen alle ins en outs van de regionale vastgoedmarkt. Door onze begeleiding koopt u het juiste huis, wordt alles geregeld en betaalt u nooit te veel. Wij kijken daarnaast met u al naar de bouwkundige staat van de woning maar zullen u altijd adviseren om een bouwkundige keuring te laten verrichten na aankoop.

Ons tarief is opgebouwd uit een fee per woning die u met ons gaat bekijken en het uiteindelijke gerealiseerde onderhandelingsresultaat. Hiermee bent u verzekerd van een maximale inspanning en rendement van uw eigen aankoopmakelaar!

Bel voor een vrijblijvende afspraak: 040-2445455 of vul het onderstaande contactformulier in.

­

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring