Appartement verkopen in Eindhoven met Maas Makelaars

Bezit jij een appartement in Eindhoven en wil je het verkopen? Dan ben je bij Maas Makelaars aan het juiste adres. Wij zijn dé verkoopmakelaar in Eindhoven en weten precies wat we moeten doen om jouw appartement tegen het beste bod en onder de beste voorwaarden te verkopen. Dankzij onze jarenlange ervaring met het verkopen van appartementen, ons uitgebreide netwerk en onze brede kennis van de Eindhovense markt behalen wij het allerbeste resultaat voor jou. We zetten je appartement flink in de spotlight en zetten de puntjes op de i tijdens de bezichtiging. Op basis van jouw wensen bepalen we de beste verkoopstrategie. Eén die werkt en waar jij je goed bij voelt, want jouw doel = ons doel.

Verkopen met een plan en vertrouwen

Een appartement verkopen in Eindhoven vergt een goede strategie en een gedegen plan van aanpak. We zorgen ervoor dat we alle informatie over het appartement, de omgeving en de VVE hebben, zodat we de kopers hier goed over kunnen informeren. We maken professionele (360°) foto’s, een aansprekende verkooptekst en een interactieve video waardoor geïnteresseerden snel een goed beeld van het appartement krijgen. Bij de bezichtiging zorgen we dat jouw appartement er tiptop uitziet zodat het een fantastische eerste indruk maakt op de potentiële kopers.

Appartementsrecht

Veel kopers die voor het eerst een appartement kopen zijn nog niet geheel bekend met het appartementsrecht. Maas Makelaars heeft jarenlange ervaring in het verkopen van appartementen in Eindhoven en is bekend in de meeste appartementencomplexen in de stad. Hierdoor kunnen we kopers goed informeren over de regels, de verantwoordelijkheden en de kosten voor het beheer van gemeenschappelijke ruimtes van de verschillende complexen. Dit geeft kopers vertrouwen waardoor ze sneller geneigd zijn een bod uit te brengen en wij jouw appartement in Eindhoven snel kunnen verkopen.

Het bepalen van de juiste doelgroep

Samen met jou bepalen we wat de de beste strategie is om jouw appartement te verkopen in Eindhoven. Voor welke doelgroep is jouw appartement geschikt? Is de juiste doelgroep de jonge starter? Of de wat oudere koper? Of allebei? We passen onze marketing aan op de doelgroep waarop we ons richten, zodat we zoveel mogelijk potentiële kopers bereiken. We werken samen aan jouw appartement verkopen in Eindhoven en met een goed plan behalen we het beste resultaat en de snelste verkoop!

Gratis vrijblijvende waardebepaling

Twijfel je nog of je je appartement in Eindhoven wil verkopen? Wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn als je je appartement verkoopt? Vraag dan een gratis vrijblijvende waardebepaling aan. Je kan een snelle online waardebepaling doen, maar je kan ook een afspraak maken met een van onze makelaars. We komen graag bij je langs voor een deskundig advies.

Je appartement verkopen in Eindhoven doe je met Maas Makelaars

 • Ervaren, deskundig en zeer betrokken team
 • Klanten beoordelen ons op Funda met een 9,3
 • Toonaangevend in de regio
 • We zijn al 90 jaar actief als makelaar in Eindhoven en omgeving
 • We hebben het grootste netwerk van kopers en verkopers
 • Gratis vrijblijvend intakegesprek
 • Je hebt altijd een vast aanspreekpunt
 • Je makelaar is altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren
 • Geen verrassingen, maar een duidelijke all-in offerte
 • Betaal alleen courtage bij verkoop

Wil je meer weten?

Heb je vragen over het verkopen van je appartement in Eindhoven? Of wil je eerst vrijblijvend kennismaken met Maas Makelaars voordat je besluit of je je appartement in de verkoop zet? We gaan graag met je in gesprek om al je vragen te beantwoorden. Bel naar 040 244 54 55 of mail naar info@maasmakelaars om een afspraak te maken.

Zo gaan we te werk bij het verkopen van je appartement in Eindhoven

 • 1

  De verkoopstrategie

  Op basis van jouw wensen bepalen we de beste verkoopstrategie.

 • 2

  De voorbereidingen

  Professionele (360º) foto’s, een aansprekende verkooptekst, interactieve video’s en meer. Wij zorgen voor een perfecte presentatie van jouw appartement.

 • 3

  Jouw appartement in de spotlight

  We zetten jouw appartement op alle mogelijke manieren on- en offline in de spotlight. Vaak vinden we binnen een maand al de perfecte gegadigden voor jouw appartement.

 • 4

  Het beste bod

  De interesse is er, dat is mooi! Wij zorgen ervoor dat we het beste bod onder de beste voorwaarden zwart op wit krijgen .

Wij staan voor je klaar

Casper Mol Register Makelaar/Taxateur (RMT)

Lees meer

Gerben Huijbregts Register Makelaar/taxateur (RMT)

Lees meer

Joris Maas Register Makelaar/Taxateur (RMT)

Lees meer

Lonneke Maas-Daamen Administratie en Back Office

Lees meer

Patrick Verbakel Hypotheek- en verzekeringsadviseur

Lees meer

Wat kunnen we voor jou doen?

Vrijblijvend eens samen kijken hoe we jouw appartement kunnen verkopen? Laat je gegevens achter en we nemen vandaag nog contact met je op.

  Bekijk hier onze privacy voorwaarden