Mijn favorieten

Steegsche Velden

 

Nieuwbouwproject in Best


Tussen jaren oude bomen en het groene land zal Steegsche Velden een ruim opgezet plan vormen waarin mens en natuur samenkomen. Het bestaande landschap, de klassieke architectuur en grote differentiatie in woningtypen en gevelbeelden vormen de uitgangspunten voor dit karakteristieke project.

De woningtypes variëren van starterswoningen tot vrijstaande villa’s en alles daartussen. Er is voor een bijzondere stedenbouwkundige verkaveling gekozen, met een Brabantse dorpsweg als ruggengraat en een viertal pleintjes. Hierdoor ontstaat er een aantrekkelijk, afwisselend straatbeeld.

 

De vrijstaande woningen zijn naar keuze in te delen en ook het ontwerp kan worden aangepast.

Graag stellen wij de bijzondere kwaliteiten van deze nieuwe woonomgeving aan u voor. Zoals de fraaie ligging vlakbij Den Bosch en Eindhoven, de zeven verschillende typen gebouwen en de uitzonderlijke plek, zo dicht bij de Brabantse natuur.

 

Op dit moment zijn wij gestart met de verkoop van Fase 2 en Fase 3A. Binnen korte tijd verwachten wij ook nog te starten met nieuwe fases binnen dit project.

Wilt u hiervan op de hoogte blijven? Schrijf u dan bij ons in als geïnteresseerde en ontvang als een van de eersten alle beschikbare informatie over nieuwe woningen.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen