Mijn favorieten

NieuwbouwMaas Makelaars uw NVM nieuwbouwspecialist

 

Heeft u besloten voor een nieuwbouwwoning te gaan, of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag met al uw vragen over nieuwbouw. Ons kantoor is aangesloten bij de NVM-nieuwbouwspecialisten. Deze NVM-makelaars zijn gespecialiseerd in de advisering, taxaties en verkoop van nieuwbouwprojecten. Onze opdrachtgevers zijn o.a. gemeenten, aannemers, projectontwikkelaars, beleggers en banken.

Door verregaande specialisatie en aanvullende opleidingen kunnen wij onze opdrachtgevers en kopers van nieuwbouwwoningen nog beter van dienst zijn. Wij zijn op dit moment op verschillende locaties in Eindhoven, Best, Waalre, Valkenswaard en Nuenen actief met de verkoop. Klik hier voor het actuele aanbod.

 

Een nieuwbouwwoning kopen is natuurlijk een ander proces dan het kopen van een bestaande woning. Wij proberen u zo goed mogelijk te begeleiden door dit hele proces en zullen uw vragen altijd zo snel mogelijk beantwoorden. Ook proberen wij met u mee te denken zodat u uiteindelijk echt uw droomwoning koopt.

 

Op dit moment hebben wij enkele nieuwbouwprojecten in de verkoop. Hieronder vindt u daar een overzicht van. Op onderstaande pagina's kunt u de specifieke kenmerken van alle projecten vinden. Indien u geïnteresseerd bent kunt u tevens de beschikbaarheid op deze pagina's vinden.

 

Steegsche Velden (Best)
 

ParcLiving (Meerhoven)
 

Toekomstige projecten