Joris Maas

Joris Maas

Register Makelaar/Taxateur (RMT)

Al ruim 22 jaar ben ik met veel plezier actief als makelaar in Eindhoven. In 2000 ben ik in ‘s-Hertogenbosch be√ędigd als Makelaar en Taxateur in onroerende zaken. Als vooropleiding heb ik op de Fontys Hogeschool (Management Economie en Recht) gestudeerd met als specialisatie Makelaardij en Vastgoed.

Waarom ik voor dit vak gekozen heb?
Als vierde generatie van makelaars ben ik ermee opgegroeid en kwam ik als klein jongetje al vaak bij mijn vader en opa op kantoor. Het vak heeft veel leuke facetten en diverse disciplines van bouwkunde, recht en natuurlijk veel persoonlijk contact. Zelf vind ik het ook leuk om continue bezig te zijn met de ontwikkelingen in makelaardij en de woningmarkt. Ondanks dat we het oudste kantoor van Eindhoven zijn willen we toch altijd voorop lopen.

Mijn gouden tip voor iedereen die twijfelt tussen verbouwen of verkopen?
Neem contact op met een goede makelaar, liefst iemand van ons kantoor, om samen alle voor en tegens tegen elkaar af te wegen. Pas als je alles goed in kaart brengt kun je een verstandige keuze maken.

En dan nog de tip voor jou als je op zoek bent naar een huis.
Like de facebook pagina’s van de makelaars die actief zijn in het zoekgebied. Vaak krijg je daar een sneak preview van nieuw aanbod.